Görüş Bildir
Haberler
Hamit: "Çok Özlemiştim"

Hamit: "Çok Özlemiştim"

Fatih
08.03.2014 - 23:43

Hamit: "Çok Özlemiştim"

Galatasaray'da sakatlığı ve ameliyatı sonrası Akhisar Belediyespor maçıyla 192 gün sonra ligde forma şansı bulan Hamit Altıntop, çok mutlu olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hamit Altıntop, kendisini çok iyi karşılayan sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür ederek, “Çok özlemiştim. Güzel bir galibiyet oldu. İnşallah gelecek maçlarda daha da iyi bir performans sergilerim. Umarım bugün kaçırdığım golü, önümüzdeki maçlarda daha uzun süre alır, iyi oynar ve telafi edebilirim” diye konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile yapacakları önemli maça kadar önlerinde 10 gün olduğu ve o karşılaşmaya kadar hazır olup olamayacağının sorulması üzerine Hamit, “Çok şükür sakatlığımı atlattım ve hiçbir sıkıntım kalmadı. Bence öyle maçlarda bir futbolcu tek bacakla da oynar. Çünkü bu tip final maçlarının motivasyonu ve atmosferi çok farklı. Önemli olan turu atlamak ve ben de süre alırsam, en iyi şekilde takımıma katkı vereceğime inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Hamit, Fatih Terim yönetiminde bıraktığı takımına Mancini yönetiminde döndüğü belirtilip, farkın sorulması üzerine, “Tabii ki fark var. Fatih hocamızın futbol anlayışında, topu biraz daha kendimizde tutarak pozisyona girmek vardı. Şimdiki sistem ise daha çabuk rakip kaleye doğru gitmek üzerine. İki farklı sistem ama ikisi de başarılı diyebiliriz. Kulübün, oyuncuların ve teknik adamların kalitesi ortada. Tek eksiğimiz, deplasmanda iyi sonuçlar alamamamız. Önümüzde daha birkaç hafta var ve bu eksikliği tamamlayıp, sezon sonunda zirvede olmak istiyoruz” yanıtını verdi.

Öte yandan, sarı-kırmızılı futbolcu Emmanuel Eboue, Akhisar Belediyespor gibi güçlü bir takımı yendikleri için mutlu olduklarını ve bu moralin önlerindeki maçlara yansıyacağına inandığını kaydetti. Eboue, hakem Fırat Aydınus’un takım arkadaşı Melo’ya küfür ettiği iddiasının hatırlatılması üzerine “Bu konuyla ilgili Melo ile bir şey konuşmadık. Olayı da görmedim. Bazen bu tip şeyler yaşanabiliyor” demekle yetindi.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/03/08/cok-ozl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın