Görüş Bildir
Haberler
Malouda Kadro Dışı Bırakıldı!

Malouda Kadro Dışı Bırakıldı!

Batuhan
19.08.2014 - 10:37 Son Güncelleme: 19.08.2014 - 14:06

Malouda Kadro Dışı Bırakıldı!

Trabzonspor Kulübü, Florent Malouda'nın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Trabzonspor'un hocası Halilhodzic ile idmanda tartışan Trabzonspor'un yıldız oyuncularından Malouda'ya bu tartışmanın faturası ağır oldu.

Trabzonspor yönetimi Malouda'yı süresiz kadro dışı bıraktı.

İşte Halilhodziç, Malouda kavgasının sebebi...

Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodziç ile Florent Malouda aradında yaşanan kavganın detayları da ortaya çıktı.

Trabzonajans'ın haberine göre; Rostov maçı öncesi Trabzonspor'da büyük bir şok yaşandı. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ile Fransız futbolcu Florent Malouda arasında çıkan gerginlik kavgaya dönüştü.

İkilinin, Rostov takımının kasetinin izlenmesi kararı sonrasında tartışmaya tutuştukları belirlendi. Buna göre pazar günü gerçekleştirilen antrenmanın ardından Teknik Direktör Vahit Halilhodziç, tüm takıma, Rostov'un maç kasatlerinin izleneceğini bildirerek futbolcuların tesislerden ayrılmamasını istedi.

Fransız oyuncu Malouda ise kasetleri evde izleyebileceğini ve gitmek istediğini söyledi. Doğal olarak Vahit Halilhodziç bu karara karşı çıktı. İkili önce sözlü tartışmaya girişti.

Ardından sesler yükseldi ve tartışma kavgaya kadar yükseldi. İkilinin fiziksel temasa yönelmesinin ardından araya girenler Halilhodziç ile Malouda'yı güçlükle ayırdılar.

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/malouda-ka...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0