Görüş Bildir
Haberler
Halilhodzic Çok İddialı

Halilhodzic Çok İddialı

Fatih
17.09.2014 - 21:47

Halilhodzic Çok İddialı

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk haftasında deplasmanda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımı ile yapacakları maçın zor geçeceğini ama grubu ilk iki sırada bitirmek için arzulu ve istekli olduklarını söyledi.

Halilhodziç, bordo mavili takımın maçın oynanacağı Arena Lviv Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Gineli oyuncu Kevin Constant ile düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Boşnak teknik adam, grupta ilk maçlarını oynayacaklarını dile getirerek “Metalist takımını çok iyi inceleme fırsatımız oldu. Çok iyi bir takım, geçen sene ligi üçüncü sırada bitirdiklerini biliyorum. Bizim için zor bir müsabaka olacak ama Avrupa Ligi’nde grubu ilk iki sırada bitirmek için arzuluyuz, istekliyiz. Tabii ki bu yarışmaya deplasmanda güzel bir skorla başlamak bizim için zevkli olur” dedi.

Halilhodziç, maçın favorisinin kim olduğu şeklindeki bir soru üzerine “Bu sorunun cevabını maçtan sonra da verebiliriz, favori miyiz, değil miyiz diye. Trabzonspor’un bu saatte favori olduğunu ilan etmemiz için henüz erken. Trabzonspor, Avrupa kulvarında henüz tam olarak kendini ispatlamış değil. Bizim gibi büyük bir takımın deplasmanda kazanması kolay olmayabiliyor. Bu tarz maçlarda istikrarlı ve kararlı olmanız, iyi bir netice almanız gerekiyor” değerlendirmesini yaptı.

Deneyimli teknik adam, bir gazetecinin, “Bordo mavili takımın 4 resmi maçında hiç gol yememesinin kaleci Onur Recep Kıvrak’ın performansından mı, yoksa Halilhodziç’in taktiğinden mi kaynaklandı” sorusu üzerine şunları söyledi:

“Maçları izleyin ve bunlara siz karar verin. Tabii ki ben maçlarımı hazırladığım zaman taktiklerimi çok isabetli seçerim ve oyuncularıma ona göre uygulattırırım. Tabii ki oyuncumuz Onur çok iyi maçlar çıkarıyor ama bunu sadece Onur ile sınırlandıramazsınız. Biz takım olarak iyi oynuyoruz. Bütün oyuncular birbirlerine yardımcı oluyorlar.”

Halilhodziç, yarınki maçta oynayacak Trabzonspor’un eski oyuncusu Jaja’yı izleyip izlemediği şeklindeki soruya da “Jaja ile sınırlandırmayın bunu. Ben bütün takımı, oyuncuları izledim” dedi.

Ukraynalı gazeteciden, Halilhodziç’e Rusya teşekkürü

Ukraynalı bir gazeteci, Halilhodziç’e, görev yaptığı Cezayir Milli Takımı’nın, dünya kupasında berabere kaldığı Rusya’yı elemesi nedeniyle teşekkür etti.

Halilhodziç, gazetecinin bu sözleri üzerine, “Biz Metalist Kharkiv maçını değerlendiriyoruz, onu tartışıyoruz. Ben spora farklı bir çerçeveden, bakıştan yaklaşırım. Dostuk, paylaşım ve saygıyla anarım futbolu. O yüzden bu tarzda politik konulara girmeyeceğim” dedi.

Boşnak çalıştırıcı, kenti sabah gezdiklerini anlatarak, “Çok hoşuma gitti ama maalesef birkaç tarihi bina, müzeleri gezebilsek güzel olurdu, o kadar vaktimiz olmadı” diye konuştu.

-Constant’ın görüşleri-

Gineli oyuncu Kevin Constant ise kendileri için çok önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, “Avrupa Ligi’nin çok önemli bir maçı. Bu yarışa çok iyi girmemiz lazım. Çok iyi hazırlandık. Bu maçtan galip çıkmak için elimizden geleni yarın akşam sergileyeceğiz” dedi.

Constant, bir gazetecinin “Beraberlik sizin için nasıl bir sonuç olur” sorusunu, “Biz buraya tabii ki kazanmak için geldik. Burada puan kaybetmemenin önemli olduğunu biliyoruz. Biz hazırlıklarımızı galip gelmek için yaptık” diye yanıtladı.

Cardozo’nun takımda goller atıp, atamayacağı yönündeki bir soruya da Gineli oyuncu, “Cardozo’nun kariyerini biliyorsunuz, çok önemli bir hücum oyuncusu. İdmanlarda ben kendisini görüyorum, kaliteli bir oyuncu. Bu soruyu kendisine sormanız gerekiyor, yanıtını da kendisinden alırsınız” karşılığını verdi.

Yardımcı antrenörlerinin Metalistk Kharkiv’i çok iyi analiz ettiğini vurgulayan Constant, “Çalışmalarımızı buna göre yaptık. Metalist’in ne yapacağını farkındayız ama kendi gücümüzü de biliyoruz. Bu saatten sonra yarını bekleyip, görmemiz gerekir” diyerek sözlerini tamamladı.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/09/17/halilho...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın