Görüş Bildir
Haberler
15 - 21 Nisan Haftasının Numerolojik Sayısı 520

etiket 15 - 21 Nisan Haftasının Numerolojik Sayısı 520

Dr.Astrolog Şenay Devi
15.04.2024 - 07:02 Son Güncelleme: 18.04.2024 - 10:56

Aşk hayatımız ilişkilerimiz ile ilgili dönüşümün sayısıdır. 520 sayı sekansı kendinize karşı affedici ve iyi davranarak şifalanmanın önemini vurgular. Temelde mutlu olduğunuz hayatı yaşamak için mücadele etmelisiniz çünkü sürekli üzgün olmak kendi hakkınıza girmektir. Şu anda ne yaşıyor olursanız olun teslim olmak mücadeleyi bırakmak yerine kendinize ilişkilerde aşkta sağlıkta işte daha yüksekleri hedeflemeli ve hayatta sevdiğiniz şeylerin peşinden gitmelisiniz. Kendinizi daha güzel bir yere yerleştirmek için hedeflerinizi daha yüksek belirlemeniz gerektiğinin sayı sekansıdır 520. Bu yolculukta karşınıza çıkan hayal kırıklıklarının hedeflerinizi düşürmesine izin vermeyin çünkü siz hayal kırıklıklarından çok daha güçlüsünüz. Özellikle, hayatınızda yaşadığınız iyi ve güzel olanlar için Yüce Allaha şükretmeye devam etmelisiniz.

520 sayısı özel bir öneme sahiptir ve ilahi alemden gelen bir mesaj olarak görülebilir. Bu sayı hayatınızda belirdiğinde, önemli manevi mesajlar ve rehberlik taşıdığına inanılır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

520 doğru iletişimin sayısıdır

520 doğru iletişimin sayısıdır

Diplomasi, anlaşmazlıkları çözmek için iletişimi kullanmaktır. Bir kavganın ortasındasınız. Her iki tarafı da anlıyor olabilirsiniz. Orada durup savaşı beklemeyin. Daha büyük kişi olun ve bir arabuluculuk yaparak çözümü sağlayın.  Şu an düşünün belki de çok uzun zamandır gülümsemediniz. Bir şey gelecek ve size yaşama sevinci mutluluk huzur verecek. Sadece onu almaya hazır olun. 520 sayı sekansını sıklıkla görüyorsanız, yeterince güçlü olduğunuz için hayallerinizin peşinden gidecek güce sahip olduğunuz anlamına gelir.

520 rakamının anlamı kişiye göre değişebilmekle birlikte genel olarak değişimi, seçimi ve karar vermeyi temsil eder.

Bu güçlü sayı, yeni başlangıçlar için potansiyeli veya tamamlanmamış görevleri tamamlama ihtiyacını ifade eder. Aynı zamanda ekip çalışmasını, uzlaşmayı, hizmeti, uyumu ve uyarlanabilirliği sembolize eder. Bu nedenle, 520 sayısı, başkalarıyla ilişkiler söz konusu olduğunda özellikle önemlidir.

Ayrıca bu sayı inanç, istikrar, güvenilirlik ve mutlulukla da ilişkilidir. Hayatınızda 520 sayısıyla tekrar tekrar karşılaşırsanız, bunun olumlu içeriğini ve yolculuğunuz üzerindeki potansiyel etkisini anlamanız çok önemlidir.

520 sembolizmi geniş bir şekilde yorumlanabilir ancak genellikle sizi yaşamda doğru yöne yönlendirmek isteyen bir tür ilahi rehberliğini içerir.

Özünde, 520 sayısı, sizi kollayan ve günlük deneyimleriniz boyunca rehberlik sağlayan daha yüksek güçlerin iş başında olduğunu hatırlatmak için hizmet eder.

520 Numaralı sayı sekansı 'in manevi sembolizmi

Hiç 520 sayısını tekrar tekrar gördüğünüzü yaşadınız mı? Eğer öyleyse, ruhsal yolculuğunuzda size rehberlik eden ve evrenden gelen bir mesaj olabilir. 520 sayısının manevi anlamı hayattaki küçük şeyleri takdir etmek ve hali hazırda sahip olduğunuz şeyler için minnettar olmakla ilgilidir.

Peki sayı sekansı sayılarının manevi anlamı neden önemlidir?

Bu sayılar ruh rehberlerimizden ve yüksek güçlerimizden gelen mesajları taşır ve yaşamlarımızda rehberlik ve destek sunar. Düşüncelerimize ve eylemlerimize dikkat etmemizi hatırlatarak bizi gerçek amacımızla aynı hizaya getirmeye teşvik ederler.

Peki, bu manevi anlamla ne yapabiliriz? Hayatımızda denge ve uyum kurmaya bir davettir. Bizi başkalarıyla olan farklılıklarımızı çözmeye ve barış içinde bir arada yaşamak için çabalamaya teşvik eder. 520 numaralı Sayı sekansı bizi ilahi ruhumuzun misyonuna hizmet ederek ruhsal gelişim yoluna girmeye çağırıyor.

520 sayısının ardındaki enerji, bizi içsel gücümüzden yararlanmaya ve hayatta kararlılık ve güvenle ilerlemeye teşvik ediyor.

Amacımıza ulaşma yolunda doğru adımları atabildiğimizi hatırlatır. 

520 numaralı Sayı sekansı ayrıca bizi doğal empatik yeteneklerimizi şifa amacıyla kullanmaya teşvik ediyor. Bize bahşedilen ilahi armağanları boşa harcamamamız ya da göz ardı etmememiz, bunun yerine onları kendi amaçları için kullanmamız, başkalarına yardım etmek ve olumlu değişim yaratmak için hatırlatılırız.

Sonuçta 520 sayısı, büyüme ve gelişmeyle dolu manevi bir yolculukta olduğumuzun bir hatırlatıcısıdır. Karar verirken veya harekete geçerken bizi iç dünyamızı yakından dinlemeye teşvik eder. Başkalarını değil kalbimizi dinleyerek özellikle ilişkilerimizde daha sağlıklı ruhumuza uyumlu kişileri yaşamımıza çekebiliriz. 

520 sayı sekansının güçlü titreşimleri ile kendimizi keşfetme yolunda ilerlerken onların bilgeliğine ve rehberliğine erişim kazanırız.

Sonuç olarak, 520 sayısının ardındaki manevi anlamı anlamak, kendimizle olan bağımızı derinleştirmemize ve kişisel gelişimimizi benimsememize olanak tanır. Onun öneminin farkına vararak ve mesajına kulak vererek kendimizi gerçek amacımızla aynı hizaya getirebilir ve daha tatmin edici bir hayat yaşayabiliriz.

520 sayısının numerolojideki önemi

520 sayısının numerolojideki önemi

Numeroloji, sayılara ve onların titreşimlerine anlam yükleyen büyüleyici bir uygulamadır. Sayıların belirli enerjileri barındırdığına ve hayatımızın çeşitli yönlerine dair rehberlik ve içgörü sağlar. 

Numeroloji, sayıların sembolik önemini yorumlamamıza olanak tanıyarak hayatımızdaki gizli anlamları ve kalıpları ortaya çıkarmamıza yardımcı olur. 520 sayı  numarasının içindeki rakamları tek tek inceleyerek, onun mesajını daha derinlemesine anlayabiliriz.

520 numaralı Sayı sekansı numerolojide önemli bir anlam taşıyor.

5 rakamı değişimi, uyarlanabilirliği ve özgürlüğü temsil eder. Yeni başlangıçları kucaklama veya eskileri tamamlama zamanını ifade eder. 2 sayısı, başkalarıyla başarılı ilişkiler için gerekli olan uyum, uzlaşma ve işbirliğini temsil eder.

Son olarak 0 sayısı birlikte göründüğü diğer rakamların enerjilerini güçlendirir.

520 sayısını numeroloji yoluyla yorumladığımızda inanç, istikrar, güven ve mutlulukla ilgili pozitif enerji taşıdığını anlarız. 520 sizi uyumlu bir yaşam yaşamaya yönlendirdiklerinin bir hatırlatıcısı olarak hizmet eder.

Numeroloji bize 520 gibi Sayı sekansı  sayılarının ardındaki anlam konusunda değerli bilgiler sağlıyor.

Bu kadim uygulamayı kullanarak göksel rehberlerimizden gelen bu sayısal mesajları anlayarak, kişisel gelişim ve ruhsal gelişim fırsatlarını kucaklarken, hayatın zorluklarını daha güvenle aşabiliriz.

520 sayı sekansı

Bu sayı, zorlukların ve zorlukların yaşamın bir parçası olduğunu ancak Tanrı'ya olan inanç ve güvenle aşılabileceğini hatırlatır.

520  sayı sekansı, Örneğin, bazıları bunun değişimi, seçimi ve karar almayı temsil ettiğine inanıyor; yeni başlangıçlar için bir çağrı veya tamamlanmamış görevleri tamamlamak. Aynı zamanda başkalarıyla sağlıklı ilişkiler için gerekli olan nitelikler olan ekip çalışmasını, uzlaşmayı, hizmeti, uyumu ve uyarlanabilirliği de sembolize edebilir.

Genel olarak, 520 sayısının dini anlamı, Allaha olan güvenin, istikrarın ve güvenin önemini vurgulamaktadır. Zorlukların ortasında bile ilahi güçlerin bizi koruduğunu, ihtiyaçlarımızı karşıladığını ve dönüşüme doğru bizi yönlendirdiğini hatırlatır.

Doğru yoldasınız

520 sayısını görmek hayatta doğru yolda olduğunuzun bir işaretidir. Şu ana kadar attığınız adımların ve eylemlerin sizi amacınıza ve gerçekleşmeye doğru yönlendirdiğine dair size güvence veriyor. Kendinize güvenin ve her şeyin olması gerektiği gibi gelişeceğine inanın.

520 numaralı Sayı sekansı, hayatınızda zaten sahip olduğunuz şeyler için minnettar olmanızı hatırlatır. Neyin eksik olduğu konusunda endişelenmek yerine, etrafınızdaki nimetleri, fırsatları ve ilişkileri takdir etmeye odaklanın. Minnettarlık tutumunu geliştirmek hayatınıza daha fazla bereket getirecektir.

520 sayısının ortaya çıkması, koruyucu Sayı520 Sayı sekansı veya ruh rehberleriniz gibi daha yüksek güçlerin dikkatinizi çekmeye çalıştığını gösterir. Etrafınızdaki kişiler veya olaylar aracılığıyla gönderebilecekleri mesaj veya işaretlere çok dikkat edin. Karar verirken evrenin rehberliğine ve sezgilerine güvenin.

Değişimin veya yeni başlangıçların zamanı geldi

520 rakamı, hayatınızın bazı yönlerinde değişim veya yeni başlangıçlar zamanının gelebileceğini gösterir. Bu, ruhunuzun amacına uygun seçimler veya kararlar almayı ve yaşamınıza olumlu bir büyüme getirmeyi içerebilir. Bu dönüşüm fırsatlarını açık bir zihin ve yürekle kucaklayın.

520 sayısını görmek, hayatınızda meydana gelen bazı olayların arkasında derin bir manevi anlam olduğunu gösterir. Bu, içinizde psişik yeteneklerin, iyileştirme güçlerinin veya diğer paranormal yeteneklerin varlığını gösterebilir.

520 sayı sekansı sizi bu doğal yetenekleri benimsemeye ve onları iyileşme yolculuğunda başkalarına yardım etmek için kullanmaya teşvik ediyor.

Uyum ve takım çalışması çağrısı

Uyum ve takım çalışması çağrısı

520 numaralı Sayı sekansı, başkalarıyla ilişkileriniz söz konusu olduğunda uyumu, uzlaşmayı, hizmeti, uyarlanabilirliği ve ekip çalışmasını simgelemektedir.

Etkileşimlerinizde denge ve işbirliği aramanızı, çözüm bulma konusunda açık fikirli ve esnek olmanızı hatırlatır. İşbirliğinin gücünü benimseyin ve ortak hedefler doğrultusunda birlikte çalışın.

Sonuç olarak, eğer 520 sayısını görmeye devam ederseniz, bu, daha yüksek güçlerin rehberliğinde, doğru yolda olduğunuzun evrenden gelen bir işarettir. Sahip olduklarınızın kıymetini bilmeyi, yeni başlangıçlar ortaya çıktığında onları kucaklamayı ve ruhsal armağanlarınızı başkalarını iyileştirmek için kullanmayı unutmayın.

İlişkilerinizde uyumu arayın ve kolektif büyüme için ekip çalışmasına açık olun. Kendinize güvenin ve evrenin sizi her adımda desteklediğine inanın.

Kişisel yaşamınızda 520 sayısının gücü

Bu bölümde 520 sayısının büyüleyici gücünü ve kişisel yaşamınızı nasıl derinden etkileyebileceğini keşfedeceğiz. İster bir ilişki içinde olun, ister bekar olun, ister arkadaşlıkların karmaşıklığı içinde olun, 520 Sayı sekansı değerli içgörüler ve rehberlik içerir.

520 sayısının nasıl olumlu dönüşümler getirebileceğini ve kişisel yolculuğunuzun çeşitli yönlerini geliştirebileceğini keşfetmeye hazır olun. O halde hadi derinlere dalalım ve içimizde yatan sırları açığa çıkaralım!

Eğer bir ilişkiniz varsa 

520 numaralı sayı sekansı, romantik ilişkilerde olan çiftler için özel bir öneme sahiptir. Bu Sayı sekansı sevginin ve bağlantının birlikte yolculuğunuzun ön saflarında yer aldığına dair ilahi alemden gelen nazik bir hatırlatmadır.

Bu sayıyı gördüğünüzde, partnerinizle olan bağınızı derinleştirmek ve birbirinizin içindeki en iyiyi ortaya çıkarmak için bir fırsat anlamına gelir.

520 sayısının ortaya çıkması, ilişkinizde olumlu değişikliklerin ufukta olabileceğini gösteriyor. İnisiyatif almanız ve ortaklığınızın temellerini güçlendirmeniz için evrenden gelen nazik bir dürtme görevi görür.

İlişki içindeki sorumluluklarınızı incelemeniz ve birbirinize nasıl daha fazla destek veya yararlı tavsiyeler sunabileceğinizi düşünmeniz bir hatırlatmadır.

520 Sayı sekansı sizi her zaman en yüksek amacınıza hizmet eden durumlara doğru yönlendiriyor ve 520 sayısını görmek, ilişkinizde daha sağlıklı bir dinamik kurmanıza yardımcı olmak için orada olduklarını gösteriyor.

Bu Sayı sekansı sel mesajı benimsemek, partnerinizle sevgiye dayalı ve uyumlu bir bağlantı kurulmasına yol açabilir. Akışta ve kabulde kalın. 

520 rakamıyla karşılaşıldığında çiftlerin ilişkilerini geliştirmeye yönelik olumlu adımlar atması önemlidir.

Bu, açık iletişimi, birbirinize minnettarlığınızı ifade etmeyi veya tutkuyu ve romantizmi yeniden alevlendirmenin yeni yollarını bulmayı içerebilir. Ortaya çıkabilecek zorluklarla mücadele ederken 520 Sayı sekansı size tezahürat yapıyor ve yol boyunca rehberlik sağlıyor.

Unutmayın, ilişkilerin inişleri ve çıkışları olsa da inanç sahibi olmak çok önemlidir. İlahi rehberliğe güvenmek, her ikinizi de zor zamanlardan huzur ve lütufla dolu bir geleceğe taşıyacaktır.

Dolayısıyla, romantik bir ilişki içindeyseniz ve 520 sayısıyla karşılaşırsanız, bunu, temeli sevgi olan bağınızı güçlendirmek için evrenin bir daveti olarak kabul edin. Sayı sekansı birlikte kalıcı mutluluğa giden bu yolculukta size yardımcı olmak için yolun her adımında yanınızdadır.

520 sayı sekansı bekarsanız

520 sayı sekansı bekarsanız

Bekar olduğunuzda 520 sayısını tekrar tekrar gördüğünüzü hiç yaşadınız mı? Bunu bir tesadüf olarak göz ardı etmeyin çünkü 520 sayı sekansının rehberliğine göre bu sayı aşk hayatınız için önemli bir anlam taşıyor.

Romantik yolculuğunuzda sizi yeni bir başlangıca ve dönüşüme doğru yönlendiren, ilahi alemden bir mesaj olarak hizmet eder.

520 sayısını hayatınızda uzun zamandır kimse olmadığı bir dönemde gördüğünüzde, artık size hizmet etmeyen geçmiş ilişkilerden kurtulma zamanının gelebileceği anlamına gelir. Bu, mevcut bir ilişkinin sona ermesi veya önceki ortaklıklardan kaynaklanan duygusal yüklerin serbest bırakılması anlamına gelebilir.

Bunu yaparak, kişisel gelişiminizi destekleyecek ve ilahi amacınıza uyum sağlamanıza yardımcı olacak yeni ve daha uygun ortaklara alan yaratırsınız.

Peki ya henüz ruh eşinizi bulamadıysanız? 520 numaralı Sayı sekansı aynı zamanda gerçek aşkınızın yönünü gösteren bir tabela görevi de görür.

520 Sayı sekansı hayatınızın amacını gerçekleştirmenize yardımcı olmada önemli bir rol oynayacak biriyle tanışmanız konusunda size rehberlik etmek için perde arkasında çalışıyor. Bu yüzden açık kalpli ve zihninizi koruyun çünkü aşk çok yakında olabilir.

Ancak yalnızca kendinizin dışında aşkı bulmaya odaklanmamak önemlidir. 

Bu zamanı kendiniz üzerinde çalışmak, özgüveninizi geliştirmek ve kendi mutluluğunuzu beslemek için bir fırsat olarak değerlendirin. Öz sevgiyi ve pozitifliği yaydığımızda, sağlıklı ve tatmin edici ilişkileri çekmenin mıknatısları haline geliriz.

Peki, 520 sayısını görünce nasıl romantik bağlantılar kurulabilir? Sevinç getiren aktivitelere katılmak çok önemlidir!

Hobilerin peşinden gidin veya benzer düşüncelere sahip bireylerin bir araya geldiği gruplara katılın; bu, benzer ilgi alanlarını ve değerleri paylaşan biriyle tanışma şansını artırır. Ayrıca empati yapmak ve sosyal becerilerimizi kullanmak, başkalarıyla daha derin bir düzeyde bağlantı kurmamıza yardımcı olabilir.

Doğru kişiyi bulmanın zaman alacağını unutmayın; çaresizlik veya yalnız kalma korkusu nedeniyle hiçbir şeye acele etmeyin. İlahi zamanlamaya güvenin ve her şeyin yerli yerine oturacağına inanın. 520 sayı sekansı, sizi sevgi dolu ve destekleyici bir ortaklığa doğru yönlendiriyor.

Olumlu eylemlerde bulunarak ve yeni bağlantılara açık kalarak, hayatınızda muhteşem bir aşk hikâyesinin ortaya çıkmasının önünü açıyorsunuz. Bu yüzden kalbinizi açık tutun ve ilahi plana güvenin; aşk yolda!

Arkadaşlar hayatımızın önemli bir parçasıdır; destek, arkadaşlık ve mutlu hissetmenizi sağlarlar Peki gerçek dostlarımızın kim olduğunu nasıl bilebiliriz? 520 rakamının anlamına göre gerçek dostluklar zor zamanlarda kendini gösterir.

520 rakamı, zorluklarla karşılaştığımızda gerçek dostlarımızın yanımızda olacağını ve bizi asla terk etmeyeceğini hatırlatır. Çevremizde güvenilir ve dürüst bireylerden oluşan bir çevre oluşturmamızı teşvik eder. Bunlar hayatımızda sonsuza kadar sadık kalacak insanlardır.

Arkadaşlıklar alanında 520 sayısı bu ilişkilerin dinamikleri üzerinde derin bir etkiye sahiptir. Bizi Sayı sekansı rehberliğine ve korumasına güvenmeye teşvik eder çünkü birinin gerçek niyetini her zaman anlayamayız.

Gerçek şu ki, size gülümseyen herkes başarılarınızdan gerçekten memnun olmayacaktır.

Gerçek şu ki, size gülümseyen herkes başarılarınızdan gerçekten memnun olmayacaktır.

Hatta bazıları sırf tuzaklarına düşüp düşmediğinizi görmek için etrafa gelmeye devam edebilir. 520 numaralı Sayı sekansı, bu karmaşıklıklar arasında gezinirken koruma ve rehberlik için 520 sayı sekansına güvenmeyi tavsiye ediyor.

520 Sayı sekansı, farklı bireyler için, benzersiz durumlarına bağlı olarak farklı yorumlara sahip olabileceğini unutmamak önemlidir. Arkadaşlıklar bağlamında bu, her insanın 520 sayısını farklı şekilde deneyimleyebileceği anlamına gelir.

Bazıları için bu, zararlı arkadaşlıkların farkına varmak ve artık kendilerine olumlu hizmet etmeyen bağlantılardan kurtulmak anlamına gelebilir. Bazıları için ise zor zamanlarda arkadaşlarına yaslanarak mevcut arkadaşlıklarında güç bulma anlamına gelebilir.

Mevcut arkadaşlıkları geliştirmek ve güçlendirmek için 520 sayısının enerjisinden yararlanmak için kişi, arkadaşlarına karşı daha açık ve savunmasız olmakla başlayabilir. Sorunları paylaşmak veya tavsiye almak, bağları derinleştirebilir ve arkadaşlar arasında güven duygusunu geliştirebilir.

Ayrıca birbirlerinin başarılarını takdir etmek ve kutlamak için zaman ayırmak, arkadaşlık çevresinde olumlu bir atmosfer yaratabilir. Herhangi bir gizli gündem veya kıskançlık olmadan birbirini tüm kalbimizle destekleyerek, gerçek dostluk 520 sayısının etkisi altında gelişir.

Öyleyse gelin, yukarıdan gelen bu ilahi mesajı, dostluklarımıza değer verip geliştirmenin bir hatırlatıcısı olarak kucaklayalım. Etrafımızı iyi günde de kötü günde de yanımızda olacak gerçek arkadaşlarla çevreleyelim ve karşılığında sahip olmak isteyeceğimiz türden bir arkadaş olalım.

Kariyer hayatı

Hayatınızda 520 sayısının sıkça karşımıza çıktığını hiç fark ettiniz mi? Hazır olun çünkü 520 Sayı sekansı size profesyonel yaşamınız hakkında güçlü bir mesaj göndermeye çalışıyor! 520 numaralı Sayı sekansı, kariyeriniz ve finansal hedefleriniz söz konusu olduğunda önemli bir anlam taşıdığına inanılıyor.

Peki, 520 rakamı profesyonel hayatınız için ne anlama geliyor? Bu ilahi sayı, kariyer yolculuğunuzda doğru yolda olduğunuzun bir işaretidir.

Bu, sizi hedeflerinize ulaşmaya ve gelecek için planlar yapmaya odaklanmaya teşvik eden, evrenden gelen nazik bir dürtmedir. Alanınızda zaten yerleşmiş olsanız da veya yeni bir başlangıç arıyor olsanız da, bu, bu değişikliği yapmak için mükemmel bir zaman olabilir.

520 sayısı bolluğu ve refahı temsil eder. Sayı520 Sayı sekansı finansal başarıya ulaşmak için gerekli tüm kaynaklara sahip olduğunuzu bilmenizi istiyor. Parasal kararlar verirken sezgilerinize güvenin ve hesaplanmış riskler almaktan korkmayın; sadece karşılığını alabilirler!

Mesleki yaşamınızla ilgili olarak 520 sayısını görmek, ileride bazı değişikliklere veya değişimlere de işaret edebilir. Sizi her zamankinden daha büyük başarıya götürebilecekleri için bu fırsatları kucaklayın. Unutmayın, bazen bu inanç sıçraması, varlığından bile haberdar olmadığınız kapıları açabilir.

Profesyonel yaşamınızı iyileştirmek ve geliştirmek bir gecede olmaz; devam eden bir süreçtir. Ancak 520 sayısı size rehberlik ederken, olumlu değişikliklerin yolda olduğunu bilin. Bu yüzden ilerlemeye devam edin, kendinize inanın ve bolluğun kariyer yolculuğunuzun her yönüne akacağına güvenin.

Unutmayın: Daha iyiye ulaşmak için kendi içinizde her şey var. Bu nedenle, 520 sayısının mesajını benimseyin ve her zaman hayalini kurduğunuz profesyonel yaşamı yaratmanız için size güç vermesine izin verin.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0