Görüş Bildir
Haberler
Hadise, İzmir'de Hayranlarını Coşturdu!

Hadise, İzmir'de Hayranlarını Coşturdu!

Ali Çeşmeci
10.03.2014 - 14:10 Son Güncelleme: 10.03.2014 - 16:05

Hadise, İzmir'de Hayranlarını Coşturdu!

İzmir’de konser veren Hadise, müthiş performansıyla İzmirli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

İzmir’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinde kapsamında sahneye çıkan pop müzik şarkıcısı Hadise, hayranlarını coşturdu.

TAM NOT ALDI

Konseri yaklaşık 30 bin kişi izledi, Cumhuriyet Meydanı’nda yer bulamayan vatandaşlar, Hadise’ye çevredeki binaların balkon ve çatırlarında eşlik etti. Etkinlik kapsamında havai fişek gösterisi düzenlendi. Ardından sahneye çıkan Hadise’ye kalabalık büyük bir coşkuyla katıldı. Güzel şarkıcıya 4 dansçı eşlik ederken Hadise, şarkılarını Türkçe ve İngilizce olarak seslendirdi. Kıyafetleri ve danslarıyla ilgi çeken şarkıcıya özellikle genç hayranları büyük ilgi gösterdi. 1.5 saat sahnede kalan Hadiye, siyah kostümü ve performansıyla tam not aldı.

BAŞKAN ŞAHİN, HADİSEYE PLAKET VE ÇİÇEK VERDİ

Konserin sonunda CHP’li Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, eşi Nurdan Şahin ile birlikte Hadise’ye plaket ve çiçek verdi. Başkan Şahin, şu açıklamaları yaptı:

“Belediye Meclis Üyesi kadromuz kadınlarımızla başlıyor. İlk sıralarımız kadın adayımızın. 31 belediye meclis üyemizin, 11’i kadınlarımızındır. Bizim kadınlarımıza sözde değil özde değer verdiğimizi dünya alem bilsin. Biz bu ruhla yetiştik. Atatürk’ün çocukları ve torunları olarak hiç kimseyi ötekileştirmedik. ‘Ne dil, ne ırk, ne mezhep’ dedik. Bir tek şey dedik, o da, ‘Bu ülke tek vatan, tek millet, tek bayrak. Ne Mutlu Türküm Diyene’ dedik.”

Kaynak: http://www.unimetre.com/hadise-izmird...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın