Görüş Bildir
Haberler
Güzelliğin Yeni İsmi: Kaya Scodelario

etiket Güzelliğin Yeni İsmi: Kaya Scodelario

Yeni bir idol.

Yeni bir idol.

Kaya Scodelario, 2016'nın şüphesiz en çok konuşulan gençlik idollerinden. Daha önce onu İngiltere'nin ünlü gençlik dizilerinden biri olan Skins ile tanımıştık. Son zamanlarda The Maze Runner Serisi'ndeki (Labirent Serisi) Teresa rolü ile popülerliği hızlı bir şekilde artan Kaya Scodelario, hepimizi güzelliğiyle büyülemeyi başarıyor. Peki kimdir bu güzel kız? Hadi onu biraz tanıyalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Scodelario-Humphrey

Scodelario-Humphrey

Kaya Rose Humphrey, 13 Mart 1992'de İngiltere'de dünyaya geldi. Babası bir İngiliz, annesi ise bir Brezilyalı. Annesi ve babası ayrıldıktan sonra annesinin yanında yaşamaya karar vererek soyadını Scodelario olarak değiştirdi.

Bir Brezilya aşığı.

Bir Brezilya aşığı.

Annesi Brezilyalı olan Kaya Scodelario da tıpkı annesi gibi bir Brezilya aşığı. Brezilyalı hayranlarına özel bir ilgi gösteriyor ve Brezilya'yı çok sevdiğini her fırsatta dile getiriyor. Akıcı bir şekilde Portekizce konuşabilen Kaya, Maze Runner'ın Brezilya'daki gösteriminde göz yaşlarına boğulmuş ve ülkesine olan sevgisinden bahsetmişti.

Tiyatroya yöneldi.

Tiyatroya yöneldi.

Hayatı boyunca disleksi sorunlarıyla mücadele etti ve çocukluğunda da özgüven sorunları yaşıyordu. Tiyatro onun kurtuluşu oldu.

Genç yaşta oyunculuğa başladı.

Genç yaşta oyunculuğa başladı.

İlk televizyon programı Skins'de oynamaya başladığında henüz 14 yaşındaydı. Daha önce hiçbir oyunculuk deneyimi olmamıştı. Buna rağmen yeteneğiyle herkesin kalbini çalmayı başardı.

Bir idol olmaya başladı.

Skins'de canlandırdığı Effy karakteri, derin ve mutsuz bir kızdı. Aynı zamanda çok güzeldi. Kısa zamanda tam bir gençlik idolü olmayı başardı. Tumblr'da en çok giflerini görebileceğimiz oyunculardan birisi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

💜

Labirent Serisi'nin Teresa'sı oldu.

Labirent Serisi'nin Teresa'sı oldu.

Daha sonra kariyerinin en büyük adımlarından biri olan Labirent serisinde Dylan O'Brien, Thomas Brodie Sangster gibi ünlü isimlerle birlikte Teresa rolünü oynadı. Bu seri hayran sayısının oldukça artmasına sebep oldu.

Kaya evlendi!

Kaya evlendi!

Kaya birkaç ay önce ünlü oyuncu Benjamin Walker Davis ile evlendi. Çok doğal ve güzel bir gelin oldu Kaya :)

Kaya anne olacak.

Kaya anne olacak.

Kaya Scodelario geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabı üzerinden hamile olduğunu ve bir oğlu olacağını fotoğraflarıyla hayranlarına duyurdu. Umarız çok iyi bir anne olacaksın Kaya :)

Karayip Korsanları'nın yeni güzeli!

Karayip Korsanları'nın yeni güzeli!

Kaya 2017'de çok büyük bir proje ile karşımızda. Herkesin heyecanla beklediği Karayip Korsanları serisinin yeni filmi 'Ölü Adamlar Masal Anlatmaz' ile karşımızda olacak. Johnny Depp ve Orlando Bloom'un da yer aldığı filmin çekimleri çoktan bitti. Film 26 Mayıs 2017 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek. Bize de beklemek düşer o zaman :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdi sizleri güzel Effy Stonem gifleri ile başbaşa bırakıyorum.

Gözler 😍💙

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın