Görüş Bildir
Haberler
Guardiola O İsmin Ayrılmasını İstemiyor!

Guardiola O İsmin Ayrılmasını İstemiyor!

Fatih
22.07.2014 - 23:08

Guardiola O İsmin Ayrılmasını İstemiyor!

Bayern Münih’in teknik direktörü Pep Guardiola, ABD’li genç oyuncu Julian Green’in kiralık olarak gönderilmesinin yerine takımda kalmasını umduğunu söyledi.

“Büyük bir kulübün A takımında olmak hiçbir zaman kolay değildir ama o bizimle devam etmeyi hak ediyor” diyen İspanyol teknik adam, “Bugün onun kalacağını düşünüyorum, sezon öncesi bakacağız ama onu tanıyorum. Her zaman iyi çalışır, iyi biridir ve sezonun geri kalanında da bizimler olmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

ABD’de doğan ancak Almanya’da büyüyen Julian Green, mart ayında ABD’yi seçmiş ve ülkesini Dünya Kupası’nda temsil etmişti. Genç futbolcu son 16 turunda Belçika ile karşılaşan ABD’de uzatma dakikalarında takımının da tek golüne imza atmıştı.

Geçen sezon Bayern Münih ile sadece bir maça çıkan Green, takımın ABD kampında kafileye dahil edildi. Diz bağlarından ufak bir sakatlığı bulunan 19 yaşındaki futbolcu ABD’ye yine de götürülecek.

Guardiola buna şaşırmadığını belirterek, “Geçen sezon öncesi de bizimle birlikteydi ve yetenekleri bizi etkiledi. Yıl boyunca ABD Milli Takım teknik direktörü, arkadaşım Jürgen Klinsmann ile birçok kez bu konu hakkında konuştum. Dünya Kupası’nda az süre aldı ancak orada bile çok güzel bir gol atmayı başardı. Bizimle olduğu için çok mutluyuz” dedi.

Bayern, Birleşik Devletler’de Guadalajara ve MLS All-Stars ile iki hazırlık maçına çıkacak.

3Puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=4741
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın