Görüş Bildir
Haberler
Göztepe Taraftarından İlanlı Tepki

Göztepe Taraftarından İlanlı Tepki

01.08.2015 - 23:43 Son Güncelleme: 02.08.2015 - 22:33

Göztepe Taraftarından İlanlı Tepki

Yeni sezonda PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Göztepe'nin stat problemi, ligin başlamasına sadece 2 hafta kalmasına rağmen çözülemedi. Göztepe'ye Hizmet Derneği bu durumu şehrin dört bir yanındaki bilboardlara ilan vererek protesto etti.

Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak PTT Birinci Lig’ yükselen Göztepe Spor Kulübü’nün, ligin başlamasına iki hafta kala stadyum problemi devam ediyor.

Sarı kırmızılı kulüp için yapılacağı açıklanan stadyumun inşaatının bir türlü başlanmaması, şehirdeki Alsancak Stadı'nın yıkım kararı ile kapatılması, Atatürk Stadı'nın ise bakımda olması ve sezonun ilk haftalarına yetişmemesi Göztepe Spor Kulübü ve taraftarlarının canını sıkmaya devam ediyor.

GÖZTEPE'YE HİZMET DERNEĞİ BILBOARDLARA İLAN VERDİ Sarı kırmızılı kulübün taraftar gruplarından Göztepe’ye Hizmet Derneği, İzmir’deki stadyum sıkıntısına şehirdeki bilboardlara verdiği reklamla dikkat çekiyor. “Her şeyimiz Tam 35, Stadımız Eksik” ilanıyla isyanını dile getiren taraftarlar, stadyum probleminin bir an önce çözülmesini istiyor.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın