Görüş Bildir
Haberler
Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden 'Uyuz' Açıklaması

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden 'Uyuz' Açıklaması

FreiGeist
10.09.2014 - 14:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hastanenin Dahiliye Servisi’nde uyuz salgını olduğu iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Hastaneden yapılan açıklamada, üç hemşirede uyuz hastalığına rastlandığı belirtildi.

Hastaların hiçbirinde uyuz tespit edilmediği vurgulanan açıklamada, “Bölümün kapatılması gibi bir şey söz konusu değil” ifadeleri kullanıldı.

Hastane yetkililerinden yapılan açıklamada, 'karantina' haberleri yalanlandı ve bu haberlere tepki gösterildi.

'Son derece modern bir hastane, bölüm kapatılması ve karantina söz konusu değil' denen açıklamada, taşeron işçilerin kötü şartlar altında çalıştığı haberleri de yalanlandı. Önceki yıllarda kötü olan şartların düzeltildiği belirtilirken, '3 sene önce taşeron işçiler için yemekhane açtık' vurgusu yapıldı.

Çok modern bir bina inşa edildiği ve basında bununla yer almak istenildiği kaydedilirken, böyle bir olayla gündeme gelmenin üzüntü yarattığı belirtildi.

'Bir kamu kurumunun hizmet vermesinin engellenmesi hedefi var. Bu nedenle vicdani ve etik olarak üzüntülüyüz' dendi.

Açıklamada, saat 12.01 itibariyla hastanede yapılan işlemlerden; girişi yapılan hasta sayısı, ameliyat sayısı rakamlarından bahsedilen açıklamada, karantina uygulanan bir hastanede bu işlemlerin yapılmasının mümkün olmadığı belirtildi.

Toplam 7 çalışanda hastalık görüldüğü ve verilen tedavi sonucu hiçbir sıkıntının söz konusu olmadığı belirtilirken, 'Şu anda hastanemizde verilen hizmet de herhangi bir aksama yok' dendi.

Posta

Kaynak: http://www.posta.com.tr/turkiye/Haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0