Görüş Bildir
Haberler
Görüp Görebileceğiniz En Sert Punkçı (Ya da en deli) +18!!!

Görüp Görebileceğiniz En Sert Punkçı (Ya da en deli) +18!!!

hakan a
17.03.2014 - 17:08 Son Güncelleme: 17.03.2014 - 17:25

GG ALLIN

GG Allin, punk rock tarihinin en sert müzisyenlerinden birisiydi (Bence en sertiydi). Sistem karşıtlığını sahne şovuyla elinden geldiği kadar ispatlamaya çalışıyordu.

Sahne kostümü genelde sadece bir iç çamaşırıydı. Bazen o da olmuyordu. Her konserinin olmaz sa olmazı Seyircileriyle yaptığı atışmalar (!) dı. Atışma deyince bizim huysuz virjin gelmesin aklınıza. Seyirciye kafa göz dalıp kavga ederdi. zaten konserlerin sonunda kafayı kırmış pekmezi akıtmış olurdu.

Bunun dışında mikrofonla dişlerini kırmak, yakaladığı bir seyircinin kafasına baldırı çıplak vaziyette oturmak, sahneye büyük tuvaletini yapmak, sonra bunun tadına bakmak (öfffff) ve seyircilere fırlatmak gibi huyları vardı. 

Doğal olarak bu arkadaşının zamanının büyük bölümü ya hapishanede ya da acil serviste geçiyordu.

Sürekli sahnede ölmek istediğini söylüyordu ve yaptığı hareketlerle bunu gerçekten istediğini kanıtlıyordu sanki. Son konseri 1993 senesinde New York'da 'Gas Station Club' denilen bir mekanda olmuştu. Söylentiye göre konserden önce avuç dolusu uyuşturucu almıştı, buna konserde ve sonrasında da devam etti. Daha sonra arkadaşlarıyla beraber takıldıkları bir yerde sızdı. Sevenleri ve arkadaşları onun bu haliyle dalga geçip fotoğraflar çekiliyorlardı ancak GG Allin çoktan ölmüştü.

Sevenleri buna inanamadı o kadar dayak yiyen, uyuşturucu ve alkol komalarına giren hatta kan zehirlenmeleri yaşayan bir insan nasıl bu şekilde ölebilirdi? Bunun gerçek olduğunu ambulansı görünce anladılar.

Kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/File:GGC...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mezarı

1. Mezarı

Sevenleri sık sık ziyaret edip kendilerince ruhunu ad ederler. Yaptıklarının resimlerini buraya koyamıyorum ancak araştırırsanız bulabilirsiniz.

2. Rutin bir konser sonrası

2. Rutin bir konser sonrası

Bu iyi hallerinden birisi.

3. Bu da son konseri.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ryan O'Reily

Merak edenler araştırabilir söylemini kullanacaktın madem bu listeyi hazırlamaya zahmet etmeyeydin.

hakan a

Paylaşmamamın nedeni içeriklerin site için uygun olmaması. Teşekkürler