Görüş Bildir
Haberler
GoPro Kameraları Artık BMW'lere Entegre Edilebilecek

GoPro Kameraları Artık BMW'lere Entegre Edilebilecek

Onedio Medya
16.06.2014 - 10:03 Son Güncelleme: 16.06.2014 - 10:45

GoPro Kameraları Artık BMW'lere Entegre Edilebilecek

Yakın bir gelecekte çok ses getireceğini düşündüğüm büyük bir halka arz gerçekleştirecek olan, aksiyon kameralarının bilinen markası GoPro, Alman otomotiv devi BMW ile önemli bir işbirliğine imza attı.

BMW Grubu Teknoloji Ofisi ve GoPro arasındaki işbirliğiyle hayata geçirilen projede, artık GoPro kameraları BMW otomobillerinde bulunan ekranlar aracılığıyla kontrol edilebilecek.

Temmuz ayından itibaren, 2012 model ve sonrası BMW araçları GoPro’larını araçlarına kablosuz olarak tanımlayabilecek ve araç içerisinden çok daha avantajlı şekilde GoPro kameralarını kontrol edebilme ve tabii ki yolculuklarını kayıt altına alma şansı bulacaklar.

Araç sahipleri, BMW ConnectedDrive veya Mini Connected üzerinden GoPro kameralarını araca tanıtarak kameraları kayda hazırlayabilecek. Ancak kullanıcıların GoPro uygulamasını yükleyebilecekleri bir iPhone, Wi-Fi destekli bir GoPro kameraya (GoPro Hero3+) ve tabii ki 2012 model sonrası bir BMW ya da Mini’ye sahip olmaları gerekmekte.

GoPro ve BMW arasında gerçekleşen işbirliğini tanıtmak amacıyla BMW’nin M4 ve M3 modelleriyle çekilmiş bir videosunu hemen aşağıda izleyebilirsiniz.

WEBRAZZİ

Kaynak: http://webrazzi.com/2014/06/16/gopro-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0