Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kişiliğini Tahmin Edebilecek miyiz?

etiket Gerçek Kişiliğini Tahmin Edebilecek miyiz?

Deniz Yolkeser
05.12.2014 - 12:26 Son Güncelleme: 31.05.2022 - 16:30

Kabul et, bazen içinden geldiği gibi davranmakta, olduğun gibi görünmekte zorlanıyorsun. İşte bu testle gerçekte kim olduğunu göreceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin en güçlü yanın hangisi?

2. Okuldaki hangi tiptin?

3. Sevgilinden ayrıldıktan sonra ilk ne yaparsın?

4. Hafta sonlarını genellikle nasıl geçirirsin?

5. Hangisi daha çok damarına basar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir çizgi film karakteri seç!

7. Kendini hangi ünlü isme daha yakın hissediyorsun?

8. Arkadaşların senden habersiz plan yapmış, o da yetmezmiş gibi gayet de güzel eğlenmişler. Öğrendiğinde tepkin ne olur?

9. Son soru: Ne giyeceğini nasıl seçersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Baskın!

Senin lafının üstüne laf söyleyecek insan henüz yok şu dünyada! Hayır zaten varsa da öyle birinin çevrende uzun süre dolanabilme imkanı yüzde sıfır. Dediğim dediksin, inkar etme! Ama bu demek değildir ki aynı anda başkalarını da düşünen, sadece kendinin değil sevdiklerinin de iyiliğini isteyen biri olamazsın. Yeri geldi mi onlar adına karar vermekten, doğru olanı göstermekten geri durmazsın, huyun bu!

İçine Kapanık!

Her soruya tek kelimelik cevaplar vermek aslında baya zor iş, biliyorsun değil mi? Senin gibi böylesine zor işleri başaran biri şu içindekileri bir dökse, çevresindekilerle paylaşmaya karar verse ortaya ne muhteşemlikler çıkar! Gizemli olmak her zaman çekicidir ama arada kendinden ipuçları da vermen gerekiyor ki çekiciliğini kaybetme. Sen ayarı tutturmuşsun zaten bizce, en güzel halindesin!

Garip!

Seni anlamak zor, 'hayır kolay olsa ne olacakmış?' dediğini duyar gibiyiz. Sıradan değilsin, sıradan olmanın sıradanlığını sıradanlaştıranlara çok büyük bir tepkisin. En güzeli! Kendine özgü huyların, alışkanlıkların, mantığın, düşünce yapın var. Herkeste olmaz bunlar, değerini bil!

Hırslı!

Olacak deyip de olduramadığın bir şey var mı, merak ediyoruz. Senin hırsın öyle kendisine, çevresindekilere zarar veren cinsten değil, merak etme. Senin tek derdin kafana koyduklarına ulaşabilmek, istediklerini elde edebilmek. Bu herhangi bir pastanede satılan bir pasta da olabilir, onlarca odalı bir yat da! Sorun ne olduğu değil zaten, onun senin olması!

Çekici!

Sende bu cazibe, bu albeni oldukça sırtın yere gelmez! Bu yönünün farkındasın ve kullanmayı da biliyorsun. Yakışır! Senin gibi doğal güzelliklerin korunması, pamuklara sarılıp sarmalanması gerek. Havan yerinde, kaprisin dozunda. Senden vazgeçmek zor!

Rahat!

Hiçbir aksilik, hiçbir kötülük senin keyfini bozamaz. Hani yani biri seni üzmek, az biraz yıpratmak istese işi çok zor. Zaten olanı biteni kafana takıp, boş yere kendine dert edinip de ne yapacaksın? Son derece gereksiz bir uğraş. Sen de böyle olduğunu keşfetmiş, hayatı kendine kolaylaştırmanın en net yolunu bulmuşsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
402
209
162
86
50
45
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın