Görüş Bildir
Haberler
Gelin İç Giyim

Gelin İç Giyim

Renkli Kelebek
06.05.2014 - 13:02 Son Güncelleme: 06.05.2014 - 13:36

Gelin İç Giyim

Gelin iç giyim modellerine yazılarımızdan rahatlıkla ulaşabilir ve rahatça sipariş verebilirsiniz. 

Bu heyecan anlatılamaz yaşanması gerekir derler ya işte kızlarında gelinlik giyecekleri günün heyecanı böyle bir şey. Tüm genç kızların hayalidir bembeyaz gelinlikler içerisinde o en mutlu gününü yaşamak. Bu hayalini gerçekleştirecekleri günde de her detaya dikkat edilmektedir.

Gelinlikle birlikte giyilecek iç giyim, gelin iç çamaşırlar, dantelli kıyafetler yaz veya kış aylarına uyumlu olan gecelikler gibi bir çok detaya dikkat edilmektedir.

Evet bu heyecan gerçektende güzel bir heyecandır ancak bir telaştır. İhtiyaçları gidermek hazırlıkları yapmak ve o mutlu günde en güzel olmak bu teleştaşın sebebidir.

Doğru gelinlik ve bu gelinlikle birlikte diğer kıyafetlerinde doğru olması gerekmektedir. Beyaz gelinlikle birlikte kullanılacak iç çamaşırlar, dütyen takımları, jartiyer takımları, straplez gelinlikmi dekoltemi vb gibi bir çok seçenek karşımıza çıkmakta ve bizde bu seçenekleri en doğru şekilde yapmalıyız.

Gelin iç giyim seçimi bu konuda oldukça önem arz etmekte ama bununla birliktede kendimizi daha rahat hissetmemiz adına da bu seçimler ön plana çıkmaktadır.

Doğru iç çamaşırı seçimi kesinlikle en ön plana alınması gereken seçenekler arasındadır.

Gelinliğin içine ne giyileceği ise tamamen size bağlıdır. İstenir ki hem korse vazifesi görsün, hem seksabelliği olsun, hem eski prensesleri anımsatsın... Çünkü özel bir gündür o gün. Sıradan bir çamaşır alınmamalı.

Gelin iç giyim de dantelli büstiyer işte burada imdada yetişir. Esnemeyen Fransız danteli ile zerafet abidesi bir büstiyer. Yanlardan boylu boyunca geçen balenleri ve arkadan kuvvetlice saran korse kumaşı ile bedeninizin kuğu gibi ince ve zarif olması, içten destekli ve altı balenli sütyen boneleri ile de göğüslerinizin dik durması sağlandı...

Eteklerine iliştirilen istege göre çıkartılabilen jartiyerler ile  arzu dahilince büstiyerlerin çoraba tutturulması imkanı da düşünüldü ki, hem kullanım rahatlığı olsun, hem de zeraferi en üst seviyeye taşısın.

Kısacası bir ömür boyu unutmayacağınız bu günde kendinize yakışan gelinlikle uyumlu olan gelin iç çamaşırları size hem daha şık gösterecek ve hemde size daha rahat hissettirecektir.

Gelin iç çamaşırlarını ve gelin iç giyim modellerini iç giyim mağazalarından bulmanız mümkündür ancak sitemizde de birbirinden farklı ve her bütçeye uygun seçenekler mevcuttur.

Google plus üzerinden fırsatları yakalayın icgiyim - Google+

Kaynak: http://www.icgiyim.com.tr/
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın