Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Uçağında Fenerbahçe'ye Küfür

Galatasaray Uçağında Fenerbahçe'ye Küfür

Batuhan
08.05.2014 - 11:37

Galatasaray Uçağında Fenerbahçe'ye Küfür

Galatasaray'ın Eskişehirspor'u Türkiye Kupası finalinde yenerek şampiyon olmasının ardından sarı kırmızılı takım özel uçakla gece saatlerinde İstanbul'a döndü.

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'u 1-0 yenerek şampiyonluğa ulamasıyla birlikte sarı kırmızılı takımda büyük sevinç yaşandı. Galatasaraylı futbnolcular büyük mutluluğu dönüş yolunda da kutlamaya devam etti. Ancak Alex Telles'in cep telefonuyla çekip sosyal medyaya yüklediği video ortalığı çok karıştırdı.

Takım halinde küfür

Alex Telles'in önce kendi sevincini ardından da takım arkadaşlarının mutluluğunu kaydettiği anlar başına bela oldu. Takım kafilesinde oldukça neşeli anlar yaşanırken Galatasaray kafilesi Fenerbahçe'ye küfür etmeye başladı. Telles'in bir anlık gafletiyle sosyal meyada videoyu paylaşması birkaç saniye içinde silmesiyle ortalık karıştı. Futbolcuların araya girerek videoyu silmesine rağmen o anlar internette dolaşmaya başladı. Telles'in kamerasına yansıyan isimler Melo, Burak Yılmaz ve Taffarel gibi önemli kişiler oldu. İşte Alex Telles'in kamerasından Fenerbahçe'ye takım halinde edilen o küfür.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Takım Uçağında Fenerbahçe'ye Küfür

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0