Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray, Maric İle Anlaştı

Galatasaray, Maric İle Anlaştı

Fatih
26.12.2014 - 06:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Liv Hospital, Maccabi Tel Aviv'den Aleks Maric ile anlaşma sağladı.

Türkiye Basketbol Ligi 'nin güçlü takımlarından Galatasaray Liv Hospital, kadrosunu yıldız bir isimle güçlendirdi.

Sarı-Kırmızılı ekip, İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv 'den Aleks Maric 'i transfer etti. Cim Bom, Avustralya Milli Takımı 'nda da forma giyen 30 yaşındaki pivotla sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer , konuya ilişkin yaptığı açıklamada, aynı zamanda Sırp vatandaşlığı da bulunan Maric ile her konuda anlaştıklarını, deneyimli basketbolcunun yarın sabah İstanbul 'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacağını söyledi.

Bu sezon Euroleague 'de 8 karşılaşmada Maccabi formasını giyen Aleks Maric, 2.3 sayı ve ribaund ortalamalarıyla oynadı. Bir dönem Partizan 'da oynayan 30 yaşındaki pota altı oyuncusu, 2009 senesinde Anadolu Efes ’e karşı 34 sayı ve 16 ribaund ile Avrupa Ligi'nde kariyer rekorunu kırmıştı.

Sırada Gelabale var

Öte yandan Sarı-Kırmızılı takım, bir başka transferde ise sona yaklaştı. Cim Bom 'un, ülkesinin ekibi Strasbourg 'un formasını giyen 31 yaşındaki Fransız forvet Mickael Gelabale ile görüşme halinde olduğu dile getirildi. Aslan 'ın, Uşak Sportif 'ten Justin Carter 'ı transfer etmek için temaslarını sürdürdüğü biliniyor.

Finansal kriz yaşayan Galatasaray Liv Hospital'da Furkan Aldemir , Pietro Aradori , Nathan Jawai ve Ian Vougioukas , maaşlarının ödenmediğinin gerekçe göstererek takımla yollarını ayırmıştı. Sarı-Kırmızılılar, Furkan'ın NBA 'e gitmesi sonrası milli basketbolcunun boşluğunu 22 yaşındaki oyuncu Patric Young 'ı transfer ederek doldurmuştu.

İnişli çıkışlı bir performans sergilediği ligde 12 maçta elde ettiği 6 galibiyetle 9. sırada yer alan Ergin Ataman önderliğindeki Galatasaray Liv Hospital, THY Avrupa Ligi 'nde ise gruptaki son maçında Olympiakos 'u devirip mucizevi şekilde TOP 16 'ya kalma başarısı göstermişti.

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2014/12/25/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın