Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Maçına Da Bekliyoruz!

Galatasaray Maçına Da Bekliyoruz!

SPOR26 - ESKİŞEHİRSPOR
22.10.2014 - 08:04 Son Güncelleme: 22.10.2014 - 13:36

Galatasaray Maçına Da Bekliyoruz!

SPOR26 - ÖZEL Eskişehir Basket Genel Sekreteri Eren Başer, siyah-kırmızılı takımın ligin 2. haftasında Pınar Karşıyaka ile oynanan karşılaşmada takımlarını desteklemeye gelen tüm Eskişehir taraftarına teşekkür etti. Taraftarın büyük ilgisine galibiyetle cevap vermek istediklerini ancak ne yazık ki istenilen oyundan uzak bir performans çizdiklerini ifade eden Başer, 'Kısa bir sürede takımı lige adapte etmeye çalıştık. Yakın bir zamanda Türkiye Kupası'nda aynı rakip ile karşılaşmış, başa baş bir oyun sergilemiştik. Ligde alınan bu sonuç bizleri gerçekten üzdü' dedi.

ABDİ İPEKÇİ'YE BEKLİYORUZ!

Başer, ligin 3. haftasında önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade ederek, 'Galatasaray ile Abdi İpekçi'de karşılaşacağız. Zorlu bir maç olacak ve biliyoruz ki İstanbul'da yaşayan çok sayıda Eskişehir taraftarı bulunuyor. Gerek İstanbul'da gerekse İstanbul'a yakın bölgelerden yaşayan taraftarımızı Galatasaray maçına davet ediyoruz' dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR, NBA BEKLENİYOR!

Eskişehir'i uzun vadeli olarak düşündüklerinin vurgulayan Başer, takıma yeni takviyeler için çalışmalarımız sürüyor. Özellikle NBA'den oyuncu takviyesi yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Eskişehir'in ve Eskişehirli basketbolseverlerin heyecan yaşayacağı bir takım olacağımızı söylemek istiyorum' ifadelerini kullandı.

Kaynak: http://www.spor26.com/haberdetay/3125...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın