Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan İki İmza Birden

Galatasaray'dan İki İmza Birden

Fatih
16.07.2014 - 00:21

Galatasaray'dan İki İmza Birden

Transferde Olcan Adın ve genç isimle Sinan Gümüş ve Kaan Baysal'ı kadorsuna katan sarı kırmızılılar iki oyuncuyu daha kadrosuna katmak üzere.

Avusturya'da yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray, transferde önemli yol kat etti.

İki imza birden

Galatasaray yönetimi transferde daha önce belirlediği isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Kaleci Muslera'nın yedeğini arayan sarı kırmızılılar bonservisi Porto'da olan Türk kaleci Sinan Bolat'la anlaştı. Kulübü Porto ile görüşmelerini sürdüren Galatasaraylı idarecilerin ödenecek bonservis konusunda Portekiz kulübünü ikna etmeye çalıştığı ve transferin birkaç gün içinde sonuçlanacağı belirtildi. Sarı kırmızılıların bu transferi bir kaç gün içinde açıklaması beklenirken Sinan Bolat'ın da Avusturya kampına katılması ön görülüyor.

Tarık transferi sonuçlanıyor

Galatasaray'da bir diğer transfer hedefi ise Tarık Çamdal. Ocak ayından beri sarı kırmızılıların transfer gündeminde yer alan başarıılı bek oyuncusu artık Galatasaray'a çok yakın. Kamp kadrosuna alınmayan Eboue ve Sabri'nin ardından sağ bek ihtiyacı doğan sarı kırmızılıların Milli futbolcunun transferini bu hafta KAP'a bildirmesi bekleniyor.

Hedef para+takas

Galatasaray'ın Tarık transferinde kendisi ve menajeriyle herhangi bir sıkıntı yaşamadığı sadece transferi takas yönetimiyle sonuçlandırmak istemesinden dolayı Eskişehirspor'la bazı sıkıntılar yaşadığı akatarıldı.

Prandelli'nin kamp kadrosuna almadığı futbolcuların bazılarının Eskişehirspor'a Tarık transferi için önerildiği belirtilrken Galatasaray'dan oyuncu değil nakit para istendiği aktarıldı. Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan'ın Galatasaray'ın önerdiği futbolcuları Ertuğrul Sağlam'ın istemesi durumunda Galatasaray'a Tarık'ı vermesi bekleniyor.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın