Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'da Tek Hedef Türkiye Kupası

Galatasaray'da Tek Hedef Türkiye Kupası

Caner
27.04.2014 - 14:58

Galatasaray 4. Yıldızı İstiyordu Ama...

Sezona üç kulvarda da başarı hedefiyle giren Galatasaray'da elde sadece Türkiye Kupası kaldı.

Sezona, geçmiş olan iki sezon da olduğu gibi şampiyonluk parolasıyla çıkan sarı kırmızılılar beklediği başarıya ulaşamadı. Lig'de şampiyonluk yarışından erken kopan ve ikincilik şansını da zora sokan Galatasaray'da elde sadece Türkiye Kupası kaldı.

4.yıldız hedefine ulaşılamadı!

Fatih Terim'le 4. yıldız hedefiyle sezona başlayan Galatasaray, umduğunu bulamadı. Sezona başlarken ligin favorisi olarak gösterilen Galatasaray'da özellikle yaşanılan teknik direktör değişikliği bütün sezonu alıp götürdü. Fatih Terim ve Ünal Aysal arasında yaşanılan sıkıntıların ardından Fatih Terim'le yollarını ayıran sarı kırmızılılar yerine İtalyan teknik direktör Roberto Mancini'yi getirdi. Mancini'yle Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmayı başaran Galatasaray sonrasında Chelsea'ye elenerek devler ligine veda etti. Süper Lig'de ise Mancini ile birlikte Fenerbahçe'yi yakalayamayan Galatasaray, sezon başından bu yana rakibni yakalayamadı ve gerisinde kaldı. Son haftalarda ikinciliği elde etmek için mücadele veren Galatasaray sezon başındaki hedeflerinden oldukça uzak kaldı.

Türkiye Kupası giderse...

Sezonu kupasız tamamalamak istemeyen sarı kırmızılılarda şimdi tek hedef,Türkiye Kupası. Kupa finalinde alınabilecek kötü bir sonuç beki de sarı kırmızılılar için bu seneyi tamamen bir hayal kırıklığı haline döndürebilir. Lig'de ki hedefinden uzak kalan Şampiyonlar Ligi'nden geçen sezona göre daha erken elenen Galatasaray'da 4. yıldız hedefi seneye kalırken Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma olasılığı da riske girdi.

Saray'da şu günlerde Kupa finalinde alınabilecek kötü bir sonuçta büyük bir değişim yaşanabileceği konuşuluyor.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0