Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'a Rusya'dan Kötü Haber

Galatasaray'a Rusya'dan Kötü Haber

Fatih
11.05.2014 - 23:46

Galatasaray'a Rusya'dan Kötü Haber

Galatasaray’ın 2. olamayıp Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılması durumunda 4. turda seribaşı olması da zora girdi.

Dinamo Moskova’ya karşı 4-2 mağlup oynayan Zenit’in taraftarları sahaya girince maç yarıda kaldı. CSKA liderliğe yükseldi. G.Saray’ın 2. olamayıp Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılması durumunda 4. turda seribaşı olması da zora girdi.

Rusya Ligi’nde son iki haftaya lider giren Zenit adeta kendini yaktı. Evinde Dinamo Moskova’ya karşı son dakikalara 4-2 yenik giren Zenit’in taraftarları sahaya girdi ve rakibin savunma oyuncusu Vladimir Granat’a saldırdı.

Tatil edilen müsabaka hakkında Zenit’in hükmen mağlubiyetine karar verilmesi bekleniyor. Zenit’in 2012’de de bir Dinamo Moskova maçı rakip kaleci Anton Shunin’e tribünden atılan meşalenin isabet etmesiyle tatil edilmiş ve 3-0 Dinamo lehine tescil edilmişti.

Andre Villas-Boas yönetimindeki Zenit, bu karşılaşma öncesi 28 maçta 60 puan toplamıştı. Haftaya üçüncü sırada giren CSKA ise Tom Tomsk’u deplasmanda 2-0 mağlup etti ve 29 maçta 61 puanla liderliğe yükseldi.

Lokomotiv Moskova da Rostov deplasmanında 2-0 kaybederek 59 puanda kaldı.

G.SARAY'A YARAMADI

Haftaya son maçlarda CSKA-Lokomotiv derbisi ve Kuban-Zenit karşılaşması oynanacak.

Bu karşılaşmalarda hem Zenit hem de Lokomotiv kazanırsa, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın Süper Lig'de 2. olamayıp ön eleme oynaması durumunda 4. turda seribaşı olma şansı devam edecek. Lokomotiv ikinci sırayı alamazsa Galatasaray’ın ön elemede seribaşı olması için Rusya’dan gelecek takımın (Zenit veya CSKA) 3. turda elenmesi gerekecek.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın