Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'a Rize'de Coşkulu Karşılama

Galatasaray'a Rize'de Coşkulu Karşılama

Fatih
01.03.2014 - 20:53

Galatasaray'a Rize'de Coşkulu Karşılama

Spor Toto Süper Lig'de yarın Çaykur Rizespor ile karşılaşacak sarı-kırmızılılar, hava yoluyla Trabzon'a ardından da kara yoluyla Rize'ye geldi.

Spor Toto Süper Lig’de yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Galatasaray, Rize’ye geldi.

Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla önce Trabzon’a gelen sarı-kırmızılı kafile için havalimanı ve çevresinde güvenlik önlemi alındı. Çıkışta güvenlik gerekçesiyle bariyer konuldu.

Havalimanı çıkışında futbolcular, sarı-kırmızılı taraftarlarla fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı. Taraftarlar, kafilenin otobüse binişi sırasında Semih Kaya’yı, “Helal olsun sana” tezahüratları eşliğinde uzun süre alkışladı.

Kafileyi taşıyan otobüs, güvenlik önlemleri ve polis eskortu eşliğinde Rize’de kamp yapacakları otele ulaştı. Kafileyi burada Arhavi Galatasaray Spor Okulu öğrencileri karşıladı. Bir grup taraftar futbolculara çiçek verdi.

Teknik direktör Roberto Mancini tarafından Çaykur Rizespor maçı için belirlenen 21 kişilik kadroda şu futbolcular yer alıyor:

Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Aykut Erçetin, Sabri Sarıoğlu, Emmanuel Eboue, Veysel Sarı, Aurelien Chedjou, Felipe Melo, Semih Kaya, Koray Günter, Alex Telles, Yekta Kurtuluş, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Wesley Sneijder, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Berk İsmail Ünsal, Hakan Balta, İzet Hajrovic.”

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında, Çaykur Rizespor ile yarın saat 19.00′da Rize Yeni Şehir Stadı’nda karşılaşacak.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/03/01/galatas...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın