Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray’a Gözdağı! Rakiplerinden Squid Game’li Klip Geldi

Galatasaray’a Gözdağı! Rakiplerinden Squid Game’li Klip Geldi

dila bahar
18.10.2021 - 17:22

Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir'e 3-2 mağlup olduğu maç sonrası Galatasaray'dan Squid Game temalı bir paylaşım geldi.Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş'ın mağlup olduğu karşılaşmanın ardından yaptığı paylaşımda 'Türkiye'de bu bölümü geçebilen ilk ve tek kulübüz' ifadelerini kullandı.İşte o paylaşım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Kulübü, Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Başakşehir-Beşiktaş maçının ardından imalı bir paylaşımda bulundu. Squid Game temalı palaşımda ezeli rakiplere '4 yıldız' mesajı verildi. İşte o paylaşım..

Galatasaray’a Rakiplerinden Gönderme

Galatasaray’a Rakiplerinden Gönderme

21 Ekim Perşembe günü gerçekleşecek maç öncesinde Galatasaray’a rakiplerinden son zamanlarda oldukça popüler olan Squid Game temasında bir video paylaşımı geldi. Kulübün resmi kanalları aracılığı ile paylaşılan videoda, Squid Game dizisinde yer alan maskeli karakterleri temsil eden üç kişinin, oyuncuların soyuma odasına kulübün logosunun işlendiği Squid Game şekerlerinden bıraktığı görülüyor. Dizinin konusuna göre; sadece şekere işlenen şekilleri, şekeri kırmadan çıkarabilenler hayatta kalabiliyor.

İşte O Video

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın