Görüş Bildir
Haberler
G.Saray'ın Gözdesine Kartal Pençesi!

G.Saray'ın Gözdesine Kartal Pençesi!

Fatih
16.06.2014 - 00:53

G.Saray'ın Gözdesine Kartal Pençesi!

Gelecek sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkacak Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Biliç'in takımın iskeletinin önemli parçalarının transferini bir an önce bitirmeleri isteği üzerine yönetim elini çabuk tutuyor.

Siyah beyazlı yöneticiler, hedefledikleri stoper, forvet, orta saha ve sağ bek transferlerinden en az ikisini 24 haziran salı gününe kadar kadroya katmayı hedefliyor.

Beşiktaş yönetiminin ilk etapta renklerine bağlamak istediği isimler ise Manuel Lanzini, Rodrigo Moledo veya Eder Balanta.

Arjantin'in efsane isimlerinden Ortega'ya benzetilen 21 yaşındaki Lanzini için temaslarını yoğun şekilde sürdüren siyah beyazlılar, River Plate ile pürüzleri ortadan kaldırıp Arjantinli futbolcunun transferini sonuçlandırmayı hedefliyor.

Metalist Kharkiv'de forma giyen Brezilyalı stoper Rodrigo Moledo ile prensipte anlaşan Beşiktaş 26 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda Ukrayna kulübü'yle bonservis konusunda pürüzler yaşıyor. 30 Haziran 2018'e kadar Metalist ile sözleşmesi olan Brezilyalı futbolcunun transferi konusunda siyah beyazlılar Ukrayna kulübüyle temas kuramıyor ve net yanıtlar alamıyor.

Moledo konusunda yaşanan bu sıkıntı, siyah beyazlı takımda Lanzini'nin River Plate'den takım arkadaşı Eder Balanta'yı gündeme getirdi. Siyah beyazlılar Brezilyalı Moledo'nun transferinden olumsuz sonuç alınması ihtimalini göz önüne alarak Galatasaray'ın da gündeminde olan Balanta ile temaslarını sıklaştırdı. Siyah beyazlılar 30 Haziran 2017'ye kadar River Plate ile sözleşmesi olan Kolombiyalı Balanta'nın transferini mutlaka gerçekleştirmek istiyor.

Lanzini yanında 24 Haziran'a kadar Moledo veya Balanta'yı renklerine katmak isteyen siyah beyazlılar yerli transferindeki en önemli hedefi Olcan Adın konusunda ise tecrübeli futbolcunun tatil dönüşü Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yapacağı görüşmenin sonucunu bekliyor

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/transfer/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın