Görüş Bildir
Haberler
G.Saray'dan Sol Beke Takviye

G.Saray'dan Sol Beke Takviye

Fatih
25.05.2014 - 22:32

G.Saray'dan Sol Beke Takviye

Sarı kırmızılılar, Kardemir Karabükspor'un başarılı sol beki İshak Doğan'ı kadrosuna katmak amacında.

Devre arasında da genç futbolcu ile yakından ilgilenen Galatasaray, transferi gerçekleştirememişti.

Teknik direktör Roberto Mancini, 5+3 yabancı kuralından dolayı yönetimden sol beke takviye istedi. Bu doğrultuda çalışmalarına hız veren sarı kırmızılı yönetim, daha önce transfer etmek istediği İshak Doğan konusunda karar kıldı.

İtalyan teknik adamın da Milli futbolcuyu kadroda görmek istediği belirtilirken, A Milli Takım’ın Amerika kampı sonrası Galatasaray’ın genç futbolcuyla ve kulübüyle masaya oturması bekleniyor.

Hakan Balta’yı stoper olarak düşünen Mancini, geçtiğimiz sezon zaman zaman Sabri’yi sol bekte kullanmıştı. Yabancı kuralından dolayı Muslera, Melo ve Sneijder gibi isimlerden vazgeçmesi beklenmeyen Mancini, Alex Telles’in alternatifini İshak’ın transferiyle sağlamak hedefinde.

DROGBA’NIN ALTERNATİFİ BULUNACAK MI?

Drogba’nın gidişinden sonra yabancı forvet konusunda henüz önemli bir girişimi bulunmayan Galatasaray’ın sezon öncesi kampında yabancı oyuncuların durumuna göre değerlendirme yapacağı belirtildi.

Sarı kırmızılıların elinde bulunan yabancıların sayısını azaltıp, yabancı forvet için yer açmayı düşündüğü gelen haberler arasında.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/05/25/g-saray...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın