Görüş Bildir
Haberler
G.Saray – Anderlecht Maçı İçin Yazılmış En İyi 10 Analiz

G.Saray – Anderlecht Maçı İçin Yazılmış En İyi 10 Analiz

Fatih
17.09.2014 - 02:12 Son Güncelleme: 17.09.2014 - 02:45

Yeni oyuncu tipi - Mustafa Sapmaz

Sürekli süreksizlik… Türk takımlarının oyun akıcılığını en iyi anlatan söz bu olsa gerek. Bir iki iyi hareket yapıyoruz, sonrasında bunun devamını beklerken, benzer güzelliği sergilemesi için on beş dakika bekliyoruz.

Devamı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Selçuk İnan’amıyorum! - Ali Ece

Sezonun ilk maçlarında yeni transfer edilen ofansif kanat oyuncuları Olcan ve Yasin’in beklentilerin altında kalmasından sonra Galatasaray dün gece de kanatsız orta sahanın ev baklavası şeklinde dizildiği 4-3-1-2 düzeninde maça başladı. Daha doğrusu ilk 15 dakika Galatasaray maça başlayamadı!

Devamı...

one helsing - Ekşi Sözlük

Galatasaray kötü top oynuyor. tam 3 resmi maçtır kötü top oynuyordu ve bugün 4 maç oldu. geçem hafta da söyledim, ondan önceki hafta da. bu takımın temposuz oynamasının sebebi takımın henüz biribirne alışmamış olması, ligin başı olması falan değil. diziliş ve oyuncu tercihi. 

Devamı...

Chedjou’dan armağan - Hakan Can

Çabuk oynayan, pas yaptıktan sonra deplase olan, top kendi takımındayken ayağında top olan arkadaşına pas alternatifi yaratan Belçika temsilcisi futbolseverlere daha çok hizmet eden taraftı. İlk 11’inde 20 yaşında 5, 17 yaşında da 1 futbolcu oynayan Anderlecht, Galatasaray yöneticileriyle birlikte, taraftarlara da sanki, ‘Gençlere güvenin, onlara yatırım yapın, “Vur kır parçala bu maçı kazan” anlayışını terk  edin’ mesajı verir gibiydiler. 

Devamı...

iglly - Ekşi Sözlük

Şu maçta galatasaray'ın cevap veremediği tek şey oldu; fiziksel mücadele. bunun içine kondüsyon da girer, dayanıklılık da. ama bunu sürekli söylüyorum, sabredin. bu takıma yüklenme yapıldı, aynı geçen seneki fener gibi. 3-4 hafta sonra şu ıslıklardan utanacaksınız haberiniz yok.

Devamı...

Uykudaki Aslan - Serdar Dinçbaylı

Galatasaray grubundaki en zayıf halkayla oynadı. Kağıt üzerindeki hesap bu ama çimenlerde herşey farklı. Belçika temsilcisi diri mi diri, golleri kaçıran taraf onlar ilk devrede. İkinci yarının başlamasıyla da golü buldular. Anlayacağımız bu işler parayla olmuyor.

Devamı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kriz kapıda! - Hüseyin Özkök

Cumartesi akşamı Eskişehirspor maçı sonrası manşetim alınan beraberliğin Anderlecht maçı için ölçü olmayacağına atıfta bulunuyordu. Bunun nedeni de ligde yabancı sınırlaması nedeniyle istediği kadroyu kuramayan Prandelli'nin Şampiyonlar Ligi'nde tüm yabancılarına şans verebilecek olmasıydı. Takımı en azından bir de öyle görmek ona göre bir değerlendirme yapmak gerekir düşüncesi taşıyordum.

Devamı...

spell of flame - Ekşi Sözlük

Galatasaray'ın sağ beki düşünün.

pozisyon bilgisi sıfır.

bindirmesi gerek yerde geride kalıyor, kaçması gereken yerde kaçmıyor.

top kontrolü sıfır, orta açmayı bilmiyor.

Devamı...

Olmuyor beyler - Can Çobanoğlu

Galatasaray için hedef Şampiyonlar Ligi zannediyorum. Ama dün gece gördük ki, her türlü hedefi şaşmış Cim Bom'un. Ne pas oyunu oynayabiliyor ne de pasla rakip kaleye kontratak yapabilecek organizasyonu becerebiliyor.

Devamı...

ecco homoreous - Ekşi Sözlük

gruptan çıkmak için muhakkak galip gelinmesi gereken bir maçtı. ama artık bu sonuçtan sonra işler büsbütün zora girdi. kendi evinde iki maç daha oynayacaksın ve rakiplerin arsenal ve dortmund. altı puan yazar diyemezsin. 

Devamı...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın