Görüş Bildir
Haberler
"Futbolcular Antrenörü Severse Suistimal Olur"

"Futbolcular Antrenörü Severse Suistimal Olur"

Fatih
28.09.2014 - 22:01

"Futbolcular Antrenörü Severse Suistimal Olur"

Rıdvan Dilmen, “Fenerbahçeli futbolcular Ersun Yanal’ı sevmediler ama 10 puan farkla şampiyon oldular. Futbolcular antrenörü severse suistimal olur” dedi.

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçı sonrası NTV Spor’da yaptığı yorumda, sarı lacivertli takımın bu yapısıyla başarılı olamayacağını öne sürdü. Dilmen, şunları söyledi:Futbolcu bir antrenörü seviyorsa başarı zordur. Sevmesin arkadaşım sevmesin! Ersun Yanal’ı sevmediler ama 10 puan farkla şampiyon oldular. Futbolcular antrenörü çok severse suistimal olur.

Bu takım ne yapıp edecek Meireles’i düzeltecek. Mehmet Topal – Meireles – Emre üçlüsünü yazacaksın. Bugün Bekir geçen haftaki dikkatinin çok çok çok altındaydı. Fenerbahçe yaşlı ama Gekas, Bilal, Zokora, Oğuz neredeyse U-72! Aziz Yıldırım hemen tedbir alabilir. İsmail Kartal yalnız gözüküyor. Emenike’nin oturuşu bile faul. Oyuncuları hedef göstermekten nefret ederim ama oyuncunun görünüşünden ruh halini anlıyorsun.

Fenerbahçe’nin en büyük özelliği iç disiplinidir. Her dalında. Basketbol, kürek fark etmez. Başkan Aziz Yıldrım’ın hakimiyetinden kaynaklanıyor. Bu çözüldüğü zaman gidersiniz. Fenerbahçe’de bu çözülmeleri görüyorum. İsmail Kartal’ı yalnız bırakılmaması gerekiyor.

Bakın Akhisar hoca değiştirdi ama sistem aynı kaldı. Hocaların oynattığı oyun aynı. Fenerbahçe’de de öyle olması gerektiğini söyledik. Aykut Kocaman – Ersun Yanal karışımı olacak denildi. Ersun Yanal’ın ofansif yönü Aykut Kocaman’ın pas trafiği… İkisini birden yaptığında zaten Barcelona oluyorsun.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2014/09/28/ridvan-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın