Görüş Bildir
Haberler
Freud'cu Kişilik Testi ile Bilinçaltındaki Esas Karakterini Söylüyoruz!

etiket Freud'cu Kişilik Testi ile Bilinçaltındaki Esas Karakterini Söylüyoruz!

Bilinçaltında yatan gerçek kişiliğini öğrenmeye hazır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Testimizin ilk kısmında benliğin ile ilgili birkaç soru soracağız.

1. Öncelikle, aşağıda yer alan kelimelerden hangisi sana çocukluğunu hatırlattı söyle bakalım.

2. Peki ya buradaki tanımlamalardan hangisi sence seni daha iyi özetler?

2. Peki ya buradaki tanımlamalardan hangisi sence seni daha iyi özetler?

3. Bu soruya tüm dürüstlüğünle cevap ver! Sık sık olduğundan daha zeki görünmeye çalıştığın oluyor mu?

İkinci kısımda ise insan ilişkileri ve hayata bakış açınla ilgili birkaç soru var. Hazırsan devam edelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Arkadaş ortamında nasıl bir tipsin?

5. Aşağıdaki insan tiplerinden hangisi daha çok sinirini bozar ve ona katlanmakta zorlanırsın?

6. Bu cümleyi nasıl tamamlarsın?

6. Bu cümleyi nasıl tamamlarsın?

Son bölüme geldik. Şimdiyse senin görsel algını ölçecek birkaç soruyla karşındayız.

7. Bu görüntü sana aşağıdaki kelimelerden hangisini çağrıştırdı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Bu resim sence neye benziyor?

8. Bu resim sence neye benziyor?

9. Son olarak kişiliğini aşağıdaki renklerden sana göre en iyi ifade eden rengi seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hiç büyümeyen yaratıcı bir çocuk!

Hiç büyümeyen yaratıcı bir çocuk!

Senin içindeki çocuksu ruh hiç kaybolmuyor! Ne kadar büyürsen büyü, nelerle karşılaşırsan karşılaş her zaman o içindeki çocuk orada. Hem çok yaratıcı hem de inanılmaz derece de enerjik birisin. Doğru bildiğinin ve hayallerinin peşinde gitmekten asla kaçınmıyor, karşılaştığın hiçbir zorluk karşısında da pes etmiyorsun. Bu sıra dışı kişiliğini ise çoğu kişi anlayamıyor ya da onlara tuhaf geliyor. Etrafındaki herkesi memnun etmeye çalışan biri olduğun için bu durum biraz seni mutsuz etse de yine de kendin olmaktan vazgeçmiyorsun. Çünkü sen, kötü şeyde bile güzel ve umut verici bir yan bulabiliyorsun. Aynı zamanda muhteşem bir hayal gücün var. Genel olarak hayata ve insanlara karşı hep pozitifsin ama zaman zaman iki ayrı uç arasında gidip geliyorsun. Etrafına güzel bir enerji veriyorsun ayrıca eğlenceli, pozitif ve yaratıcı bir kişiliğin var daha ne olsun!

İyilik timsali!

İyilik timsali!

Naif, oldukça alçak gönüllü, gereksiz gösterişten kaçan, kendi halinde ve duygularını tıpkı bir inci gibi kabuğunun altında saklayan birisin. Aynı zamanda o kadar pozitif birisin ki insanlar resmen senin yanından ayrılmak istemiyor! Etrafında yakının olsun olmasın birinin yardıma ihtiyacı varsa dur durak bilmeden elinden geleni yaptığın için dostların her zaman onların yanında olacağını biliyor. Aynı zamanda oldukça maceraperest ve yetenekli bir kişiliğin var. Bu yönlerin ile girdiğin ortamlarda hemen dikkat çeksen de göz önünde olmayı pek sevmiyorsun. Çünkü gereksiz bir ilgi yerine, amaç edindiklerini başarmak ve bunların takdir edilmesi sana yetiyor. Olaylara ve insanlara karşı her zaman yapıcı ve olumlu bir şekilde yaklaşıyor, haksızlığa ise asla tahammül edemiyorsun. İnsanlarda en çok nefret ettiğin şeyse bencillik ve ego.

Kaya gibi sağlam bir ruh!

Kaya gibi sağlam bir ruh!

Hayata karşı dik duruşunla, ne olursa olsun doğru bildiğinden şaşmamanla, amaç ediğin şeylerden asla vazgeçmemenle etrafındakilerde hem hayranlık hem de büyük bir saygı uyandırıyorsun. Kendince doğruların var ve oldukça da zor birisin. Kimine ciddi anlamda soğuk ve mesafeli olabilirken, kimisine de o kadar sıcak ve sevgi dolu yaklaşıyorsun ki onların adeta vazgeçilmez bir parçası oluyorsun. Üşengeç ve bahaneci insanlara ise resmen tahammül edemiyorsun. Bu sebeple çevrendeki kişileri çok ince eleyip sık dokuyor öyle herkesin etrafında olmasına izin vermiyorsun. Özetle senin yakınında olmak için seni hak etmek gerekiyor!

Hastalık derecesinde takıntılı bir manyaksın!

Hastalık derecesinde takıntılı bir manyaksın!

Sen ciddi anlamda takıntılı bir insansın! Çevrene ve insanlara karşı herkesten fazla kafa yoruyor, her konuda derinlemesine düşünüyorsun. Kendine ait kuralların ve çok fazla takıntın var aynı zamanda günlük hayatta yaşadığın her şeyden fazlasıyla etkileniyorsun. Hem kendine hem de çevrene karşı fazlasıyla kontrolcüsün. Bu durum seni gerçekten çok yoruyor ve gerçek duygularından uzaklaşmana neden oluyor ancak farkında değilsin. Bu hayatta en çok nefret ettiğin şeylerse; plansızlık ve düzensizlik. İşler istediğin gibi gitmediğinde ya da olmasını istediğin bir şey olmadığında resmen çıldırıyorsun. Kendini biraz daha rahatlatmalı ve hayatı akışına bırakmalısın!

Yalnızlık senin diğer adın!

Yalnızlık senin diğer adın!

Senin kendinde ait bir dünyan var ve çoğu zaman acayip düşüncelerle kafanda kurguladığın bu hayal dünyasında yaşıyorsun. Buranın dışına asla çıkmak istemiyor, insanlardan kaçıyorsun. Hiçbir yerde, hiçbir ortamda hemen öyle ortaya atılmıyor, nerede ne söyleyeceğini çok iyi biliyorsun. Aynı zamanda oldukça bilinçli, sorumluluk sahibi ve ayakları yere sağlam basan birisin. Gereksiz kalabalıklardan ve konuşmalardan da hiç hoşlanmıyorsun. Bu yüzden dışarıdan çok soğuk ve duygusuz olarak algılanıyorsun ancak içinde gerçekten sevgiye ihtiyaç duyan ve sevmeyi bilen biri var. Zaten iç dünyanda fazlasıyla duygusal ve renkli birisin ama bunu yansıtmaktan kaçıyorsun. Tüm bunların sebebiyse insanlara karşı duyduğun güvensizlik! Ne yaşadın bilmiyoruz ama insanlara karşı inancını ciddi derecede kaybetmişsin! Kendini biraz daha açmalı ve duygularını dışarı yansıtmalısın o zaman hayat senin için çok daha güzel olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6557
1998
1019
484
286
276
271
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Salih Şanlı

Yalnızlık senin diğer adın! nerden bilidiz ?????

Nazlı Güneş

Naif, oldukça alçak gönüllü, gereksiz gösterişten kaçan, kendi halinde ve duygularını tıpkı bir inci gibi kabuğunun altında saklayan birisin. Aynı zamanda o ... Devamını Gör

Öykü Akgül

aynıyız jgwşgrnbşwjrhni

Mehmet Duman

Hastalık derecesinde takıntılı bir manyaksın!