Görüş Bildir
Haberler
Foursquare'den Yemek Siparişi Hizmeti

Foursquare'den Yemek Siparişi Hizmeti

Onedio Medya
31.01.2014 - 14:12 Son Güncelleme: 31.01.2014 - 14:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

Foursquare'den Yemek Siparişi Hizmeti

Ülkemizde en fazla kullanılan yer bildirim uygulamalarından birisi olan Foursquare, ‘yemek sipariş’ hizmetini duyurdu. ABD’de zincir bir restoranda başlatılan hizmetle kullanıcılar Foursquare üzerinden yemek siparişi verebilecekler.

Şirketin uzun zamandır gelirini artırmak için yeni modeller üzerinde çalıştığı konuşuluyordu. Yemek siparişi hizmetiyle birlikte özellikle yatırım sonrasında odaklanacağı nokta daha belirginleşmiş oldu.

Yatırıma ilişkin açıklamasında Foursquare CEO’su Dennis Crowley Türkiye’yi de kapsayan hedeflerinden bahsetmişti. Bu bilgiler yeni duyurduğu hizmetle birleşince, yemek siparişi konusunda ülkemize yeni bir oyuncunun gelme ihtimalini düşündürüyor.

Foursquare’in ABD’de başlattığı yemek sipariş hizmetine biraz daha detaylı olarak baktığımızda, arayüzde topyekun bir değişim olmadığı, sadece tesis sayfasına sipariş butonu ve mönü eklendiği görülüyor. Şu an için sipariş vermeyi ön plana çıkarmayan bir tasarım tercih edilmiş ancak bunun bu şekilde ne kadar süreceğini birlikte göreceğiz.

webrazzi

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/01/31/fo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın