Görüş Bildir
Haberler
Filenin Sultanları Hazırlıklara Başladı

Filenin Sultanları Hazırlıklara Başladı

Fatih
04.06.2014 - 21:06

Filenin Sultanları Hazırlıklara Başladı

Avrupa Voleybol Konfederasyonunun (CEV) düzenlediği Avrupa Ligi'nde ilk maçına Mersin'de çıkacak A Milli Bayan Voleybol Takımı, bu kentte hazırlıklarına başladı.

Turnuvanın A Grubunda yer alan ve ilk müsabakasını 7 Haziran’da Slovenya ile oynayacak “Filenin Sultanları”, Mersin’deki ilk idmanını, Yardımcı Antrenör Ferhat Akbaş yönetiminde Toroslar Spor Salonu’nda gerçekleştirdi.

Akbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 ayaklı lig maratonunda Slovenya, Bulgaristan ve Azerbaycan gibi güçlü rakiplerle karşılaşacaklarını söyledi.

Akdeniz Oyunları’na da katıldıkları için Mersin’e ve salona alışık olduklarını belirten Akbaş, “Slovenya da Akdeniz Oyunları’nda buradaydı. Bize göre iyi bir rakip. İyi maçlar oynanacağını düşünüyorum. İnşallah Mersin halkı da bizlere destek olur” dedi.

Akbaş, turnuva süresince esas takıma oyuncu yetiştirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Organizasyonda genç bir takımla mücadele edeceklerini anlatan Akbaş, “Genç oyuncularımızı bu tür turnuvalarla esas takıma hazırlama şansı yakalıyoruz. Lig boyunca elimizden geleni yapacağız. İnşallah iyi sonuçlar alırız” diye konuştu.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/06/04/filenin...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın