Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: "Tüm Kulüpler Beraber Büyümeli"

Fikret Orman: "Tüm Kulüpler Beraber Büyümeli"

Enver K.
28.01.2016 - 16:03

Fikret Orman, “Bir kulübün büyümesiyle hiçbir şey elde edilemeyecek. 18 Süper Lig kulübü ortaklaşa büyürse bir yere gelebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından Beşiktaş'taki Shangri-La Bosphorus Otel'de gerçekleştirilen 'Futbol Zirvesi'ne katıldı. Başkan Orman burada açıklamalarda bulundu.

“HEP BERABER BİR YERE GELECEĞİZ”

Fikret Orman, “Futbolu güzelleştirdiğimiz takdirde futbol ekonomisi de büyüyecek. Bir kulübün büyümesiyle hiçbir şey elde edilemeyecek. 18 Süper Lig kulübü ortaklaşa büyürse bir yere gelebiliriz. Örneğin, Rizespor, Kayserispor büyüdüğünde Beşiktaş da büyüyecektir ve hep beraber bir yere geleceğiz. Diğer kulüplerimizin gelirlerini de artırmamız lazım” ifadelerini kullandı.

“KULÜPLERE ZARAR VERMEYE BAŞLIYOR”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, futbol dünyasında paranın çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Para olmadan hiçbir şey yapılamayacağını biliyoruz. Kulüplerimizin yüzde 90'ı dernek kuruluşu ve gelen başkanlar da kulüplerin sahipleri değil. Yapılan şahsi egolar da kulüplere zarar vermeye başlıyor. Burada harcanan paralar taraftarın, halkın parası. Parayı nasıl kazanmaktan çok, parayı iyi ve doğru kullanmak gerekiyor. Biz de bunun için gayret ediyoruz. UEFA'nın fair-play kuralları bunlar için kurulmuş. Mesela biz bu yüzden bir yıl Avrupa'ya gidemedik. Para önemli ama en çok konsantre olduğumuz şey kulübünün bütçesini büyütmenin haricinde kaynaklarımızı doğru harcayabilmek” açıklamasını yaptı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın