Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman'dan Haznedar'a Ziyaret

Fikret Orman'dan Haznedar'a Ziyaret

Fatih
28.04.2014 - 20:17

Fikret Orman'dan Haznedar'a Ziyaret

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na seçilen Murat Hazinedar'ı ziyaret etti.

Siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri Metin Albayrak ve Yalçın Kaya Yılmaz'ın da yer aldığı ziyarette konuşan Orman, Hazinedar'a 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

Beşiktaş markasının iki kurumun da kullandığı bir isim olduğunu ifade eden Orman, 'Onun için de beraber neler yapabiliriz; hem ilçemiz hem kulübümüz açısından istişarelerde bulunduk. Güzel konuşmalar yaptık. Biz kulüp olarak ilçemize nasıl katkıda bulunuruz, neler yapabiliriz onları tartıştık. Çok teşekkür ederim, arkadaşlarımla beraber bizi çok iyi ağırladı. Bu ilişkimizin devam edeceğini düşünüyorum' diye konuştu.

Fikret Orman, siyah-beyazlı taraftarlar ve camianın Vodafone Arena'yı sabırsızlıkla beklediğini anlatarak, 'Taraftarıyla bütünleşen, taraftarıyla var olan, en önemlisi ülke ve dünya ölçeğinde büyük Beşiktaş taraftarına yakışacak bir stadı yapma sorumluluğunu üstlenen camianın önderi olarak, Beşiktaş Belediyesinin de bize her yönden katkı yapacağına inanıyorum' ifadelerini kullandı.

Hazinedar: 'Beşiktaş markalarının hizmetinde olacağız'

Murat Hazinedar da ziyaretinden dolayı Fikret Orman'a teşekkür ederek, şunları söyledi:

'Beşiktaş bizim için çok önemli. Türkiye'nin en değerli noktasındayız. Beşiktaş halkı bu seçimlerde, Beşiktaş'ın anlamına, değerine uygun büyük bir rekora imza attı. O rekorun anlamına, önemine uygun olarak bir 5 yılı beraberce geçireceğiz. Tamamen hizmet odaklı bir anlayışla, hareket edeceğiz. Beşiktaş Kulübü, Beşiktaş'ın en önemli markası. Hep beraber Beşiktaş'ın markalarının hizmetinde olacağız. Dolayısıyla Beşiktaş kulübünün de hizmetinde olacağız. Çarşısıyla çok özel bir değer Beşiktaş. Beşiktaş Kulübü de Beşiktaş'ın hizmetinde. Beşiktaş'ın her yerini güzelleştirmek zorundayız.'

Hazinedar, herhangi bir spor kulübüne üye olmadığını belirterek, 'Ben Beşiktaş Belediye Başkanı olarak, Beşiktaş halkının başkanı konumundayım. Bu noktada Beşiktaş Kulübü'nün bir üyesi olmaktan da büyük onur duyarım. Eğer kabul ederseniz, Beşiktaş Kulübü üyesi olmak isterim' dedi.

Bunun üzerine Fikret Orman, 'Beşiktaş Kulübü siyasi bir yapı değildir. Bir spor kulübüdür. Bu nedenle biz siyaset üstü bir kurumuz ama belediye başkanının da Beşiktaşlı olmasını arzu ederiz. İçten ve samimi bir Beşiktaşlı olacağınıza inanıyorum. Kulübümüze üye olmanızı dilerim' karşılığını verdi.

Beşiktaş Kulübü üyesi olmaktan büyük şeref duyacağını belirten Murat Hazinedar, siyah-beyazlı kulübün çok önemli bir dönüm noktasında olduğunun altını çizerek, 'Yeni stadın yapımında benden istenen her türlü katkıyı vermeye hazırım. Her zaman yanınızdayım. İnşallah yeni stadın açılışını başkanımızla birlikte gerçekleştireceğiz' ifadelerini kulandı.

Hazinedar, eski Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ile Fikret Orman'ın imzaladığı protokol çerçevesinde, Akatlar'da bulunan Kültür ve Spor Merkezi'nin Beşiktaş Kulübü'ne en kısa sürede teslim edileceğini dile getirdi.

Orman, Murat Hazinedar'a üzerinde isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması ve kartal heykeli hediye etti.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın