Görüş Bildir
Haberler
FIFA'dan, Beckenbauer'e Men Cezası

FIFA'dan, Beckenbauer'e Men Cezası

Fatih
13.06.2014 - 21:23

FIFA'dan, Beckenbauer'e Men Cezası

Franz Beckenbauer, kendisinden bilgi istenmesine rağmen komitenin soruşturması için istenen işbirliğini sağlamaması nedeniyle 90 gün futboldan men cezası aldı

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Alman futbolunun unutulmaz ismi, teknik direktör Franz Beckenbauer'e 90 gün men cezası verdi.

FIFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, FIFA Etik Komitesi'nin, men cezası vermesinin nedeni olarak, kendisinden bilgi istenmesine rağmen Beckenbauer’in komitenin soruşturması için istenen işbirliğini sağlamaması gösterildi.

Açıklamada, Beckenbauer'in FIFA'nın istediği Almanca ve İngilizce yazılı sorulara cevap vermediği ve yüz yüze görüşmelerde bilgi sağlamadığı kaydedildi.

Cezanın bugünden itibaren geçerli olmak üzere 90 günlük geçici bir men cezası olduğu ve Beckenbauer'in bu süre zarfında futbol ile alakalı herhangi bir organizasyonda yer alamayacağı bilgisi verildi.

Futbol kariyeri başarılarla dolu olan Franz Beckenbauer, dünya kupasını hem futbolcu, hem de teknik direktör olarak kazanmayı başarmıştı.

Beckenbauer, Brezilyalı Mario Zagallo'dan sonra FIFA Dünya Kupası'nı hem oyuncu, hem de teknik direktör olarak kazanan ikinci kişi oldu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/446/alman...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın