Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Yönetiminden Ersun Yanal Tezahüratına Önlem

Fenerbahçe Yönetiminden Ersun Yanal Tezahüratına Önlem

ATKN
08.11.2014 - 16:11

Fenerbahçe'de yönetim, Çaykur Rizespor maçında çatlak sesleri önlemek adına Okul Açık Tribün biletlerini satışa çıkarmazken, özellikle GFB taraftar grubu bu duruma çok tepkili...

Fenerbahçe'nin bugün oynayacağı Çaykur Rize karşılaşması öncesinde Sarı-lacivertli tribünler adeta cadı kazanı. Saracoğlu'ndaki son Gençlerbirliği maçında İsmail Kartal üzerinde başkanı hedef alan tezahüratlar ve Ersun Yanal adının sıkça dile getirilmesi başta futbol takımı olmak üzere İsmail Kartal'ı da derinden etkilemiş hatta gözyaşlarına kadar uzanan bir duygu seli olmuştu.

Aziz Yıldırım protestoların önüne geçmek adına ilk olarka icraatını voleybol maçında gösterip Büyükşehir Belediye ile oynanacak karşılaşma öncesi Burhan Felek'i kiralama yöntemine gitti. Boş tribünlere karşı oynanan bu mücadelenin ardından yine önlem almak isteyen Sarı-lacivertli yönetim 'Okul Açık Tribünü'nde bilet satışı yapmayarak GFB taraftar grubunun stada mümkün olduğunda az girmesini sağlamak istiyor.

Passolig sisteminin bu hafta da yetişimemesinden dolayı Çaykur Rizespor maçı için satışa çıkan geçici kombinelere de sadece Okul Açık Tribünü dahil edilmedi. Aziz Yıldırım takımın tam da lider olduğu haftadagelen tepkilerden dolayı motivasyonun bolzukmaması adına böyle bir uygulamaya gitme kararı aldı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın