Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Ülker'den Kutlama Yemeği

Fenerbahçe Ülker'den Kutlama Yemeği

Fatih
20.06.2014 - 22:15

Fenerbahçe Ülker'den Kutlama Yemeği

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin son maçında rakibi Galatasaray Liv Hospital'ın sahaya çıkmaması nedeniyle şampiyonluğunun ilan edilmesi beklenen Fenerbahçe Ülker'de basketbolcular ve sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyeleri yemekte buluştu.

Ataşehir'deki bir restoranda düzenlenen kutlama yemeğine Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Özokur ile yöneticilerden Yalçın Haker, teknik heyet ve basketbolcular katıldı.

Yemekte konuşan Abdullah Kiğılı, keyifli bir sezon geçirdiklerini belirterek, 'Basketbol Federasyonundan kupamızı alırsak hep beraber bu sezonun keyfini yaşamış olacağız. Bizi bugünlere getiren taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Çok yakında başkanımızın 3 Temmuz sürecindeki mahkeme kararı çıkarsa güneş

Obradovic: 'Çok güzel bir sezon oldu'

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic ise güzel bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Obradovic, Cumhurbaşkanlığı Kupası ile başladıkları sezonu Beko Basketbol Ligi şampiyonluğu ile tamamladıklarını dile getirerek, 'Çok güzel bir sezon oldu. Biz, çok büyük bir aileyiz. Bunu herkese de gösterdik. Böyle büyük, milyonlarca taraftarı olan bir kulüpte çalıştığım için gurur duyuyorum. Hep beraber gelecek planlarımızı yapıyoruz. Bizi destekleyen Fenerbahçemizin diğer şube takımlarına da çok teşekkür etmek istiyorum. Beni yıl içinde en çok etkileyen statta başkanımızın herkesi toplayıp aile fotoğrafı çektirmesi oldu' diye konuştu.

Basketbol şubesinden sorumlu yönetici Ahmet Özokur ise oyuncuları ve teknik ekibi tebrik ederek, 'Çok zorlu bir sezon geçti. Şampiyon olan taraf biz olduk. Hepsinin büyük emeği var. Başkanımızın geldiği maçlarda takımımızın motivasyonu arttı. Buruk bir şampiyonluk oldu, sahada oynamayı isterdik. Ezeli rekabet ve ebedi dostluk olduğu zaman güzeldir. Biz hep beraber haklı olarak kazandığımız kupayı kutluyoruz' değerlendirmesinde bulundu.

Yönetim kurulu üyesi Yalçın Haker de gelecek sezon taraftarları Ülker Sports Arena için kombine almaya davet etti.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın