Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe 1-0 Tuzlaspor

Fenerbahçe 1-0 Tuzlaspor

Enver K.
21.01.2016 - 19:50 Son Güncelleme: 21.01.2016 - 22:50

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu maçında Fenerbahçe, Tuzlaspor'u 90+1'de Lazar Markovic'in golüyle 1-0 yenerek grubu lider bitirmeyi garantiledi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pereira: "Hayalkırıklığına uğradım, etkili olamadık"

Pereira: "Hayalkırıklığına uğradım, etkili olamadık"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira maç sonu oyuncularını yerden yere vururken, en iyi oyuncusunun kaleci Fabiano olduğunu açıkladı.

Vitor Pereira'nın Tuzlaspor maç sonu açıklaması

'En iyi oyuncumuz Fabiano'ydu. Gücümüzü sahaya yansıtamadık. Oyuncularımın performansından hiç memnun değilim. Daha iyi oynamalarını beklerdim. Hayalkırıklığına uğradım, etkili olamadık. 4 gün gripten dolayı yataktan çıkamadım. O yüzden şu an röportajda size uzak duruyorum'

Fenerbahçe 1-0 Tuzlaspor

Fenerbahçe 1-0 Tuzlaspor

Bu sezon hem ligde hem kupada mutlu sona ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, H Grubu'ndaki beşinci maçında Tuzlaspor'u sahasında konuk etti. Fenerbahçe karşılaşmaya yedek ağırlık olarak Fabiano, Hasan Ali, Kadlec, Alves, Şener, Ozan, Mehmet Topuz, Alper, Uygar, Ramazan, Volkan Şen 11'i ile çıktı.

İlk yarıda istediği gibi bir oyun sergileyemeyen Fenerbahçe, aradığı golü de bulamadı. Tuzlaspor ise ikinci yarıda pozisyonlar buldu ve gole yaklaştığı anlar oldu. Fenerbahçe'nin zaman zaman oyun disiplininden kopması, Tuzla'nın işine yaradı. İkinci yarıda pozisyonlar buldu.

Fenerbahçe, ikinci 45 dakikada son anlara kadar gol bulamadı. Oyuna sonradan giren Markovic, 90. dakikada galibiyeti getiren golü attı.

H Grubu'nda 15 puana yükselen Fenerbahçe, grup liderliğini de garantilemiş oldu. 

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
9
4
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nebusimdi

Kuşlar sevinçli.

Fener Bahce

ulan tuzla'yı bile zar zor yendiniz. nikimi değiştirecem bu nedir lan

EDGIR

önce doğru yaz amq liselisi

Kill

Hakemlar artık hata yapmayı aştı,kural hatası yapmaya başladı hadi hayırlısı :)