Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Transfer İçin Mahkemeden Gelecek Kararı Bekliyor

Fenerbahçe Transfer İçin Mahkemeden Gelecek Kararı Bekliyor

Caner
29.06.2014 - 10:21
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarihi Karara Çıkarsa F.Bahçe...

Fenerbahçe'de gözler, İsviçre Federal Mahkemesi'nin 4 gün sonra açıklayacağı karara çevrildi. Yürütmeyi durdurma kararı çıkarsa gözler transfere çevrilecek.

Fenerbahçe Kulübü, 3 Temmuz tarihinde İsviçre Federal Mahkemesi'nin vereceği ara karara kilitlendi.

Sabah gazetesinin haberine göre: Sarı lacivertli takımın bu sezon için bir anlamda Avrupa'da kaderini belirleyecek olan bu karar, beklenildiği gibi Fenerbahçe lehine çıkarsa, (yani mahkeme, UEFA'nın verdiği, CAS'ın da onadığı cezalar için yürütmeyi durdurursa) transferde hareketli günlerin yaşanabileceği ifade edildi.

Olası olumlu karar sonrası sarılacivertlilerin Şampiyonlar Ligi kuralarına katılımı durumunda kadroyu takviye edeceği belirtildi. Daha önce Başkan Aziz Yıldırım'ın, 'Diego Ribas ile transferi kapattık. Bundan başka futbolcu almayacağız' şeklindeki açıklamasına rağmen, şartların değişmesi halinde yeni isimlerin alınacağı öğrenildi.

İLK SIRADA JİMMY VAR ...

Bu doğrultuda bir liste hazırlayan sarı-lacivertlilerin önceliğinin ise Jimmy olduğu belirtildi. Türk pasaportu taşıyan İsveçli futbolcu için Gençlerbirliği ile temasa geçildi ve bonservis şartları konuşuldu. İlhan Cavcav, önceki gün 3.5 milyon Euro verenin futbolcuyu alacağını açıklamıştı. Listedeki diğer isim ise Antalyasporlu Emrah Başsan… Ligin en iyi kanat oyuncularından olan 22 yaşındaki oyuncuyu Ersun Yanal çok istiyor.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/tarihi-kar...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0