Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'nin 3 Yıldızına Avrupa'dan Görücü Geliyor

Fenerbahçe'nin 3 Yıldızına Avrupa'dan Görücü Geliyor

Batuhan
28.03.2014 - 12:12

Fenerbahçe'nin 3 Yıldızına Avrupa'dan Görücü Geliyor

Fenerbahçe'de orta sahanın sigortası Mehmet Topal, sol kanadın etkili ismi Caner Erkin ve oynarsa genç yıldız Salih Uçan Galatasaray derbisinde Avrupa kulüpleri tarafından izlenecek.

Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin izlediği Mehmet ve Caner bir kez daha çıplak gözle derbide takip edilecek.

Galatasaray derbisine şimdiden rezervasyon yaptırdıkları öğrenilen İngiliz kulüplerinin temsilcileri Mehmet Topal'ı, İtalyan Kulüplerinin temsilcileri ise Caner'i not edecek.

Premier Lig'den Everton uzun süredir Mehmet Topal'ı izlerken, Liverpool'un da devreye girdiği öğrenildi. Everton Topal'ı kadrosuna katmayı planlarken sezon sonunu beklediği ve 2 yıl daha Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan milli futbolcu için sarı-lacivertli kulübün kapısını çalacağı belirtildi. Liverpool'un ise başarılı futbolcuyu izlemeye devam ettiği ve Galatasaray derbisinde scout ekibinin görev yapacağı bildirildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin ise İtalyanların yakın takibinde. Inter ve Roma'dan sonra Milan'ın da milli oyuncuyu takibe alacağı iddia edildi.

SALİH UÇAN DA İZLENECEK

Bu arada Fenerbahçe'de ilk 11'de forma şansı bulamasa da Avrupalı kulüplerin dikkatini çeken Salih Uçan da hem Benfica hem de Roma'nın takibinde. Mehmet Topal ve Caner Erkin gibi Salih Uçan da Galatasaray derbisinde mercek altına alınacak.

CNN TÜRK

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/spor/fut...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın