Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe 6-1 Giresunspor

Fenerbahçe 6-1 Giresunspor

Mustafa Boztepe
13.01.2016 - 17:57 Son Güncelleme: 13.01.2016 - 20:55

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda Fenerbahçe, sahasında Giresunspor’u konuk etti. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 6-1 kazanarak tur biletini kaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pereira: "Elimdeki kadroyu korumak için tüm çabayı göstereceğim"

Pereira: "Elimdeki kadroyu korumak için tüm çabayı göstereceğim"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor karşısında alınan 6-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

'BEN, POZİSYON VERMEYİ HİÇ SEVMEM'

Giresunspor karşısında ortaya koyulan performanstan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Pereira, 'Bu akşam zor bir rakiple karşılaştık, kazanmak için kalitemizi ortaya koyduk. Rakibimizin bireysel kalitesi yüksek, böyle bir takıma karşı 6 gol attık. Rakibimizin gol pozisyonları var, ben gol pozisyonu vermeyi sevmem. Uygar ve Ramazan da bugün sahadaki kalitesini gösterdi, bu durum da beni çok sevindirdi' dedi. 

'KADROYU ÇOK FAZLA DEĞİŞTİRMEYECEĞİZ'

Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Pereira, 'Takımı korumak istiyorum ve bu kadroyu korumak için de elimden geleni yapacağım, oyuncularıma inanıyorum. Yıllardan bu yana edindiğim tercübe, devre arasında çok fazla takımla oynamayacaksınız ve hata yaparsınız. Şu anda çok fazla değişiklik yapma gibi bir düşüncemiz yok. Benim en büyük isteğim, elimdeki oyuncuların maksimumu vermesi. Bir diğer önemli nokta da altyapıdan gelen oyuncuların kendilerini geliştirmesi. Genel olarak kadromdam çok memnunum' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe 6-1 Giresunspor

Fenerbahçe 6-1 Giresunspor

Grupta lider durumda bulunan Fenerbahçe, müsabakaya çok hızlı başladı. 17'de genç yetenek Uygar Mert'in ceza sahası içerisinde yaptığı güzel kafa vuruşyla 1-0 öne geçti. 39'da yine genç yeteneklerden Ramazan Civelek'in golüyle skoru 2-0'a getiren F.Bahçe, soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle girdi.

İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren sarı-lacivertliler, Giresunspor'u adeta kendi yarı sahasına hapsetti. 55'te Caner Erkin, sahneye çıkarak  takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetti.59'da Hollandalı golcü vanPersie, cea sahası içerisinde yaptığı güzel vuruşla skoru 4-0'a getirdi. Oyuna sonradan dahil olan Fernandao, 68'de Fenerbahçe'yi 5-0 öne geçiren golü attı.

Mücadelede Fenerbahçe atakaları devam ederken, konuk Giresunspor yakaladığı kontra atakata golü bulan taraf oldu. Abdülaziz'in golüyle Giresunspor, skoru 5-1'e getirdi.

Giresunspor'un golünden sonra Fenerbahçe atakları devam etti. Hollandalı yıldız Robin van Persie, 82'de ceza sahası içerisinde topla buluştu. Güzel hareketlerle defansı egale eden Persie, kaleciyi de geçerek meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi.6-1

Bu skorun ardından puanını 12'ye çıkaran Fenerbahçe, bie üst tura çıkmayı garantiledi.

Şampiy10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
42
9
7
6
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fener Bahce

e hani van persie sakattı kadro dışıydı. kaç tane van persie var lan fenerde

dr.kingschultz

her söylenene atlamayın dostum..

cesaret hapi

6 tane atılır mı be

Pasif Kullanıcı

Fenerli ve Giresunlu olarak Giresun alsın da guruptan çıksın fener zaten garantiledi. :)