Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Şampiyonluğun Öyküsü

Fenerbahçe'den Şampiyonluğun Öyküsü

Fatih
11.05.2014 - 23:09

Fenerbahçe'den Şampiyonluğun Öyküsü

2013-2014 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Fenerbahçeli oyuncular ve teknik ekip, medya gününde şampiyonluğun öyküsünü anlattı.

Şampiyonluk turu öncesinde Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen barbekü partisinde bir araya gelen Fenerbahçe teknik heyetimi ve oyuncular, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinde yer alan açıklamalar şöyle:

Emre Belözoğlu:

Bütün annelerimizin, eşimin, kendi annemin hepsinin ellerinden öpüyorum. Onlar en değerli varlıklarımız. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda emeği geçen Ülker ailesine ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Keyifli dakikalar. En güzel keyif stat da. Taraftarımızın karşına çıkacağız anı sabırsızlıkla bekliyoruz. Sabah da yarım saat 40 dakika antrenman yaptım. Bu işini sevmeyle ilgili. İsmail hocayla 5-6 yıldır beraber çalışıyoruz. Hocalarımız ile ağabey kardeş ilişkimiz var.

Mehmet Topal:

Şampiyonluğumuzu kutlayacağız. Böyle güzel günde bir arada olmak çok güzel. Bütün annlerin annler gününü kutluyorum.

Yardımcı Antrenör İsmail Kartal:

Bir yıl boyunca bugünleri bekliyoruz. Şampiyonluğun keyfini çıkartıyoruz. Hep beraber mutlu şekilde şampiyonluğun tadını çıkarıyoruz. Allah ömür verdiği sürece; kardeşlerimize arkadaşlarımızla futbolu konuşuyoruz, deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Birbirimize karşı samimi olduğumuz zaman daha saygılı ve birliktelik oluyor. Bunun sonucunda da şampiyonluk zaten geliyor. Teknik, taktik, o konuları zaten takip ediyoruz.

Kaleci Antrenörü Murat Öztürk:

Sorumluluk gerektiriyor. Burada alt yapı organizasyonumuz var. Kariyer planlaması yapılmış. A takımda görev alacak oyuncular planlıyor. Kaleci konusunda başarı asla tesadüf değil. Kalecilik asla hata affetmiyor. Bize verilen imkanlar çok önemli. Bizde gereğini yapıyoruz.

Performans Antrenörü Niyazi Eniseler:

Hem sahanın içinde hem de akademisyenim. Sadece futbolun bilimsel yönüyle ilgilendim. Akademik çalışmalarım da zaten o yönde. Bilimsel etkenlerin sonucunu performanslarda gördük.

Pierre Webo:

Güzel yorgunluk yaşıyoruz. Dün gece de güzel kutlama yaptık. Taraftarımızla da bugün kutlayacağız. Bu özel anımızı çok güzel yaşamalıyız.

Alper Potuk:

3 haftadır şampiyonluğu kutluyoruz. En güzel kutlama bugün. Bir an önce kupamızı kutlamak istiyoruz. Bu futbola başlayan herkesin en büyük kariyer beklentisidir. Fenerbahçe ailesinde çok güzel ortam var.

İdari Menajer Hasan Çetinkaya:

Fenerbahçeliler için çok anlamlı gün. Türkiye'nin en büyük kulübü Fenerbahçe, 3 yıldır bize yaşatılan zulüm bizi derinden yaraladı. Başkanımızın dik duruşu, asla hiçbir şeyden taviz vermeyişi, hiç kimselere Fenerbahçe bayrağını aşağılara çekmesine fırsat vermedi. Başta çok büyük liderimiz var. Hep birlikte olduk. Şampiyonlukla sezonu taçlandırdık. Dünyada hiçbir camia birlikte hareket edemezdi. Böyle ayakta kalamazdı. Ne mutlu ki Fenerbahçeliyiz. Hep sloganlarla hareket ettik. Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bizler onları mahcup etmemek için çalışanlarıyız. Çok kıymetli futbolcu grubuna, çalışanlara, teknik heyete ve antrenöre sahibiz. Bunu herkes fazlasıyla hak etti. Esas senemiz önümüzdeki senemiz olacak. 4 yıldızı da inşallah takacağız. Bu başarının devamı gelecek.

Moussa Sow:

Karakterli oyuncuların bir araya gelişi, kolektif futbol anlayışı başarıyı getirdi.

Bekir İrtegün:

Düzgün insanlar vardır, doğruları ile yaşar. Güzel kalbi vardır. Moussa Sow böyle bir insan. . ok büyük sıkıntılar çekiyor bu camia. Size güven insanları mutlu etmek, sanırım en güzel şey. Bize güvenen insanları mutlu ettiğimiz için gururluyuz. Geçen sene çok başarılıyız. Bu sene şampiyon olduk. Bugün de en keyiflisi o.

Volkan Demirel:

Hep beraber bir araya geldik. Güzel röportajlar verdik. Güzel gün. Üstü açık otobüsle Bağdat Caddesi'nden geçmeyi bekliyorum. Şu an tüylerim diken diken. 3 Temmuz sonrasının mutluluğunu yaşıyorum. Bizim için artık kupalar ve şampiyonlukların önemi yok. Öyle bir aile kavramı oluşturduk onu yaşamak çok önemli. Bu duyguyu anlatamıyorum. Çok hak ettik. Hakkımızı bulduk. Neyin ne olduğuna cevap verdik. Artık bizi rahat bırakın. Kafamız sıkışkan böyle yapıyorsak rahat kaldığımız da neler yaparız. Ne yapıyorsak bu bayrağın onuru gururu için yapıyoruz. Verdiğimiz emeğin karşılığını alamadık. O kadar ne yaptığımı biliyorum ki başım hep dik olacak. İşimi nasıl yaptığımı biliyorum. Fenerbahçe'yi sevenlerde inansınlar; çok iyi insanlardan, çok karakterli insanlardan oluşan bir topluluğuz. Bu kadar insanın bir arada olması çok önemli. Bu sefer kutlama için bir arada olacağız. Bugün bazı şeyleri hep beraber göstermeliyiz.

Spor365

Kaynak: http://www.spor365.com/Fenerbahceden-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın