Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Kritik Açıklama

Fenerbahçe'den Kritik Açıklama

Batuhan
22.01.2014 - 18:35

Fenerbahçe'den Kritik Açıklama

Fransa’dan İstanbul’a dönen Aziz Yıldırım bugun 16:30′da yönetim kurulunu topladı. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonunda resmi siteden bir açıklama yayınlandı.

İşte Fenerbahçe Spor Kulübü’nden yapılan açıklama;

Öncelikle Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’a verdiğiniz eşsiz destekten dolayı Divan ve Kongre Üyelerimize, Büyük Fenerbahçe taraftarına,

Ülkemizin dört bir yanından mesafe gözetmeksizin büyük katkı sağlayan derneklerimize,

Renk ve rekabet ayrımı gözetmeksizin Aziz Yıldırım’a destek olan, başta Beşiktaş olmak üzere Galatasaray ve diğer kulüp taraftarlarına,

Bu kadar yüksek ve öngörülemez katılıma rağmen, bu buluşmanın herhangi bir olumsuzluk yaşanmaksızın tamamlanması için azami gayret gösteren tüm yetkilileri teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı bildiririz.

Bununla birlikte,

22.01.2014 tarihli Yönetim Kurulu toplantımızda gündeme dair kısa bir değerlendirme yapılarak yaşanılan gelişmelere dair kulübümüzün ilgili kurum ve birimleriyle gerekli çalışmaların yapılmasına, Fenerbahçe açısından hassas ve bir o kadar da önemli bu süreç hakkında nihai karara varılabilmesi için 24.01.2014 tarihinde Yönetim Kurulu toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Kaynak: http://amkspor.com/2014/01/22/fenerba...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0