Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Emre Can sürprizi

Fenerbahçe'den Emre Can sürprizi

Futbol Gaste
23.05.2014 - 18:24 Son Güncelleme: 23.05.2014 - 21:31

Fenerbahçe'den Emre Can sürprizi

2013/2014 sezonunu şampiyon tamamlayan, Ersun Yanal ile nikah tazeleyen ve Brezilyalı yıldız Diego Ribas’ı KAP’a bildiren Fenerbahçe, hızlı girdiği transfer sezonunda bir bomba patlatmaya daha hazırlanıyor.

Menajerler aracılığıyla Bayern Münih’in Türk futbolcusu Emre Can için nabız yoklayan Fenerbahçe, ilk görüşmelerden olumlu sonuçlar aldı. İngiliz devi Liverpool’un da Emre Can’ı istediği ancak Bayern Münih’in sözleşmede “Geri alma” maddesi istemesi nedeniyle transferin çıkmaza girdiği öğrenildi.

Fenerbahçe’nin bu maddeye olumsuz yanıt vermeyeceği ve Ersun Yanal’ın yönetime verdiği transfer listesinde Emre Can’ın ilk sırada yer aldığı gelen bilgiler arasında.

Cristian ve Holmen’in 5+3 kuralından dolayı takımdan ayrılacağına kesin gözüyle bakılırken Meireles’in dönem dönem kötü performans göstermesi ve Emre Belözoğlu’nun sık sık sakatlık yaşaması sebebiyle Yanal, Emre Can’ın transferi için Aziz Yıldırım ile bizzat konuştu. Yıldırım ise bu görüşmenin ardından Hasan Çetinkaya’yı görevlendirdi. Çetinkaya, yanında bir yönetici ile ilerleyen günlerde Almanya’ya gidecek.

Kaynak: http://www.futbolgaste.com/emrecan-fe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın