Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Dünya Yıldızına Vefa

Fenerbahçe'den Dünya Yıldızına Vefa

Batuhan
05.01.2014 - 15:31

Fenerbahçe'den Dünya Yıldızına Vefa

Fenerbahçe'den Benfica'ya Eusebio için başsağlığı mesajı

Bütün dünya futbolunu yasa boğan Benfica'nın efsane futbolcusu Eusebio'nun ölüm haberi üzerine Fenerbahçe de Benfica Kulübü'ne başsağlığı mesajlarını iletti.

Geçtiğimiz yıl UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde karşılaşan iki ekip, oldukça dosthane ilişkiler yakalamış hatta Portekiz ekibi Fenerbahçe'nin unutulmaz isimlerinden Serkan Acar'ın vefatında Benfica Başkanı imzalı başsağlığı mektubunu Sarı-Lacivertli kulübe göndermişti.

İstanbul'da da bu dostluk rüzgarı esmeye devam ederken rövanş için Lisbon'a gidildiğinde aynı atmosfer devam etmişti. Benfica'nın unutulmaz ismi Eusebio, Fenerbahçeli yöneticilerle oldukça yakından ilgilenmiş ve samimi diyaloglar kurulmuştu.

Tüm yaşanan bu güzel anıların ardından Eusebio'nun hayatını kaybetmesiyle Fenerbahçe Kulübü de harekete geçti. Portekiz Kulübü'ne bir başsağlığı faksı geçilirken, Fenerbahçe'nin İngilizce Twitter hesabından da Benfica Kulübü'nün Twitter hesabına 'Büyük kaybınız Eusebio için çok üzgünüz. Barış içinde uyu Eusebio' mesajı gönderildi.

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Raul Meireles de, 71 yaşında hayatını kaybeden Eusebio için 'O, her oyuncu için bir model oldu' mesajını yayımladı.

HTSPOR / Ahmet Selim KUL

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın