Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'de Van Persie Takımla Birlikte Çalışmalara Başladı

Fenerbahçe'de Van Persie Takımla Birlikte Çalışmalara Başladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor'u 1-0 yenerek gruptan lider çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, ara vermeden Spor Toto Süper Lig'de 24 Ocak Pazar günü Çaykur Rizespor ile sahasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Hafif sakatlığı bulunan Van Persie, takımla birlikte çalışmaya başladı. Bu gelişme Fenerbahçelilerin yüzünü güldürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı bir antrenman yapan sarı-lacivertlilerde sakatlığı geçen Robin Van Persie'nin takımla birlikte çalıştığı bildirildi.

Tuzlaspor karşılaşmasıda ilk 11'de görev alan oyuncuların dinlenmeye yönelik çalışmayla antrenmanı tamamladığı kaydedildi. Diğer oyuncuların ise ilk bölümde koordinasyon, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştirdiği ifade edildi. Taktik çalışmanın ardından idmanın dar alanda oynanan çift kale maçlarla noktalandığı dile getirildi.

Ağrıları bulunan Gökhan Gönül'ün antrenmana çıkmadığı; Ertuğrul Taşkıran, Raul Meireles ile Abdoulaye Ba'nın da tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğü vurgulandı. Diego Ribas'ın ise özel program dahilinde çalıştığı belirtildi.

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını 23 Ocak Cumartesi günü akşam gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayıp kampa girecek.

TRT Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın