Görüş Bildir
Haberler
Fatih Terim'in Milli Takıma Onu Niye Çağırmadı Diyeceğimiz 10 Futbolcu

etiket Fatih Terim'in Milli Takıma Onu Niye Çağırmadı Diyeceğimiz 10 Futbolcu

Sporcope.com
28.03.2016 - 15:09

A Milli Takım’ın İsveç ve Avusturya ile oynayacağı iki hazırlık karşılaşması için Fatih Terim tarafından çağırılan kadro kadar çağırılmayan isimler de dikkatlerden kaçmadı. Hemen her Milli Takım aday kadro belirlenme sürecinde konuşulan futbolculardan bu kez yüksek performansına rağmen davet alamayan isimleri sizler için derledik…

İçeriğin Devamı Aşağıda

1- Volkan Demirel

1- Volkan Demirel

Spor Toto Süper Lig’in en tecrübeli oyuncularından biri olarak gösterilen Volkan Demirel, bir kez daha Fatih Terim tarafından tercih edilmedi. 2014 yılının Kasım ayında oynanan Kazakistan maçı öncesinde taraftarın protestosuna sinirlenen ve sahayı terk eden Volkan Demirel, o günden beri milli takıma çağırılmıyor. Fenerbahçe’nin bu sezonki başarısında başroldeki isimlerden biri olarak gösterilen tecrübeli oyuncu, bu sezon ligde oynadığı 25 maçta kalesinde 19 gol gördü ve sarı lacivertli takımın ligde en az gol yiyen takım olmasını sağladı.

2- Deniz Kadah

2- Deniz Kadah

Özellikle son dönemdeki yüksek performansıyla dikkat çeken Deniz Kadah, sadece 2 santrforun çağırıldığı milli takımda kendisine yer bulamadı. Takımıyla çıktığı son 4 maçta 3 kez, toplamda çıktığı 26 maçta da 10 kez rakip takım ağlarını sarsan 30 yaşındaki oyuncu bugüne kadar milli takım formasını sırtına geçirme şansına henüz sahip olamadı.

3- Aytaç Sulu

3- Aytaç Sulu

Bu sezon Bundesliga’daki performansıyla dikkat çeken ve birçok kez Bundesliga’da haftanın takımına seçilen Aytaç Sulu, kariyerinin en parlak sezonlarından birini geçiriyor. Darmstadt’ı Bundesliga’ya taşıyan ve ligde tutunmasını sağlayan isimlerden biri olarak gösterilen 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bu sezon takımıyla çıktığı 29 maçta 7 kez ağları sarsmayı başardı. Tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz günlerde Bundesliga’nın resmi internet sitesine yaptığı açıklamada Fatih Terim’den davet beklediğini ancak henüz kimsenin kendisiyle iletişime geçmediğini açıklamıştı.

4- Ömer Toprak

4- Ömer Toprak

Hakan Çalhanoğlu ile milli takım kampında yaşadığı silahlı gerginlikten beri milli takıma çağırılmayan Ömer Toprak’ın neden hala milli takıma çağırılmadığı konusunda bir açıklama yapılmadı. Bu sezon Bayer Leverkusen formasıyla ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde istikrarlı bir performans sergileyen 26 yaşındaki oyuncu, takımıyla çıktığı 21 maçta 1 kez de rakip takım ağlarını sarsmayı başardı.

5- Enes Ünal

5- Enes Ünal

Santrafor mevkisine sakatlıktan yeni çıkan Burak Yılmaz ve Beşiktaş’ta çok fazla süre alamayan Cenk Tosun’dan başka bir oyuncunun çağırılmadığı A Milli Takım kadrosuna çağırılmayan bir diğer isim ise Enes Ünal. Devre arası tranfer döneminde Hollanda 2. Lig ekiplerinden NAC Breda’ya kiralanan Enes Ünal, yeni takımıyla çıktığı 5 maçta 4 kez rakip takım ağlarını sarstı. Potansiyeli ve son dönemdeki yüksek formuyla dikkat çeken 18 yaşındaki golcü oyuncu, kendine A Milli Takım’da değil Ümit Milli Takım’da yer bulabildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6- Eren Albayrak

6- Eren Albayrak

Bu sezon Çaykur Rizespor formasıyla sol kulvarda gösterdiği müthiş performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Eren Albayrak, henüz hiç A Milli Takım forması giyme şansına erişemedi. Süper Lig’de takımıyla çıktığı 26 maçta 8 asist yapan 24 yaşındaki oyuncu, asist krallığında Beşiktaşlı Sosa’nın arkasında 2. sırada yer alıyor. Genç oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada en büyük hayalinin EURO 2016’da forma giymek olduğunu açıklayarak Fatih Terim’den haber beklediğini ifade etmişti.

7- Musa Çağıran

7- Musa Çağıran

Genç yaşı ve bu sezonki yüksek performansıyla dikkat çeken Musa Çağıran da Fatih Terim’in tercih etmediği isimler arasında yer alıyor. Ligde yaptığı 5 asistle 4. sırada yer alan Musa Çağıran, aynı zamanda 3 kez de rakip takım ağlarını sarsmayı başardı. Orta sahanın ortasında hem ofansif hem de defansif özellikleriyle dikkat çeken 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon Osmanlıspor’un başarısında başroldeki isimlerden biri olarak biliniyor.

8- Ömer Ali Şahiner

8- Ömer Ali Şahiner

Bu sezon hem sağ bek hem de sağ açıkta başarıyla görev yapan Torku Konyasporlu Ömer Ali Şahiner, taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan takımının en önemli oyuncularından biri olarak gösteriliyor. Henüz A Milli Takım formasını sırtına geçiremeyen 24 yaşındaki genç oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada hem sağ bek hem de sağ açık mevkilerinde oynayabilmesinin Fatih Terim için bir avantaj olabileceği ve A Milli Takım formasıyla EURO 2016’da forma giymeyi hayal ettiğini ifade etmişti.

9-Mehmet Batdal

9-Mehmet Batdal

Santrafor sıkıntısı çeken A Milli Takım’a çağırılmayan, formda forvet oyuncularından biri de Mehmet Batdal. 30 yaşındaki tecrübeli golcü, Medipol Başakşehir formasıyla çıktığı son 3 maçta 2, toplamda ise 24 maçta 8 kez rakip takım ağlarını sarsmayı başardı. Sahadaki duruşuyla artık daha tecrübeli bir görüntü çizen ve fiziğinin avantajını iyi kullanabilen Batdal, rotasyon açısından A Milli Takım için iyi bir tercih olabilirdi.

10- Bilal Başacıkoğlu

10- Bilal Başacıkoğlu

Feyenoord formasıyla özellikle son dönemde oldukça yüksek bir form grafiği çizen Bilal Başacıkoğlu, henüz A Milli Takım formasını sırtına geçiremeyen isimlerden biri. Geçmiş dönemde Hollanda U18 ve U19 takımlarında da forma giyen Bilal, Feyenoord formasıyla çıktığı 4 maçta 3 asist, 1 gollük performans sergiledi. Genellikle sol kanatta oynayan 20 yaşındaki genç yetenek, yüksek top tekniğiyle dikkat çekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
416
92
14
13
13
12
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

Sevilla'Yı üst üste iki kez uefa şampiyonu yapan teknik adamı bileniniz var mı ? onun adını herhangi bir stada verdiler mi ? ülkesinde kahraman ilan edildi m... Devamını Gör

isimsizim

sonuna kadar haklısın.

Pasif Kullanıcı

Siz önce milli takım neden bu herifi göreve çağırdı diye sorgulayın.

Pasif Kullanıcı

ne varmis Fatih Terimde

Mehmet Onurr

Altta Fatih Terim'e saydıranlara tamamen katılıyorum.Fatih Terim teknik direktör mü zaten?Sadece Galatasaray'da 7 sezonda 6 şampiyonluk kazanmış Uefa kupasın... Devamını Gör