Görüş Bildir
Haberler
F.Bahçe Ülker Hedefe Kilitlendi

F.Bahçe Ülker Hedefe Kilitlendi

Fatih
22.01.2014 - 20:38

F.Bahçe Ülker Hedefe Kilitlendi

Fenerbahçe Ülker'in kaptanı Ömer Onan, Panatinaikos karşısında çok kritik bir maça çıkacaklarını belirterek, ilk 8 şansını sürdürebilmek için kazanmaları gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe Ülker'in kaptanı Ömer Onan, Panatinaikos maçı öncesinde konuştu.

Euroleague TOP 16 turuna istedikleri gibi başlayamadıklarını vurgulayan Onan, 'TOP 16'ya istediğimiz gibi başlayamadık. İlk 8 şansımızı sürdürmek istiyorsak yarın Panatinaikos'u yenmemiz gerekiyor. Aksi takdirde işimiz oldukça zor olacak. Bu açıdan bizim için çok kritik bir maç. Üst üste aldığımız mağlbiyetler bizim moralimizi bozdu. Özgüven kaybına neden oldu. Ancak yarın taraftarımızın desteğiyle Panatinaikos'u yeneceğimize inanıyorum' dedi.

'SEYİRCİMİZ BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI'

Seyirci desteğinden de bahseden Fenerbahçe Ülker Kaptanı, 'Seyircimiz bizi hiç yalnız bırakmadı. Bize müthiş bir destek verdi. Seyircimizin desteği ile daha agresif oynamalıyız. Skor açısından sıkıntı çekmiyoruz. Bizim sorunumuz savunmada. Attığımızdan daha fazla yediğimiz için hücum özelliklerimiz ortaya çıkmıyor. Seyircimizin desteği ile daha agresif, daha saldırgan ve rakibi baskı altına alan bir yapıda oynamalıyız' diye konuştu.

Ömer Onan son olarak, 'TOP 16'ya 3'te 0'la başlamamız ve Panathinaikos'un 3'te 3'le başlaması bizim üzerimizde baskı yaratıyor. Çünkü bizden herkes ilk 8'e katılmamızı bekliyor. Şanssız bir fikstürle başladık. Bu süreçte Olympiakos ve Barcelona gibi güçlü rakiplerle karşılaştık ve maç kaybedince de üzerimizde ister istemez bir baskı oluşuyor' ifadelerini kullandı.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1356...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın