Görüş Bildir
Haberler
Evli Çiftlerin "Keşke Evlenmeden Önce Bunu Bilseydim" Dedikleri 16 Şey

etiket Evli Çiftlerin "Keşke Evlenmeden Önce Bunu Bilseydim" Dedikleri 16 Şey

A. Ece
10.01.2019 - 11:09 Son Güncelleme: 11.01.2019 - 12:00

Evliliğin de tıpkı dünya üzerindeki her şey gibi artıları ve eksileri vardır. Fakat hissedilen sevgi ve heyecan bunları görmeyi zorlaştırabilir. O yüzden bu durumu sizden önce deneyimlemiş birçok insanla oturup, hikayelerini dinlemek doğru bir yaklaşım olabilir. Tadında olduğu sürece tabii ki!

The Chive kaynaklı içeriğimizde evli sosyal medya kullanıcılarından bazılarının 'Keşke evlenmeden önce bunu bilseydim' dedikleri durumları derledik:

Kaynak: http://thechive.com/2019/01/08/things...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Keşke eşimin ne kadar gaz çıkardığını bilseydim. Yanlış anlamayın, çok komik. Fakat asla bitmiyor."

2. "Birbirinizden her zaman hoşlanmamanızda sıkıntı yok. Ama her gün eşinizi sevmeyi seçmek zorundasınız, ondan çok hoşlanmadığınız anlarda bile."

3. "Yakınlık önemli fakat bu her zaman birlikte olmak demek değil. Bazen birbirinizin sadece elini tutmak da önemli bir fiziksek bağ olabilir."

4. "Toplumsal kurallara uymak zorunda değiliz. Eşim ve ben ayrı odalarda uyuyoruz çünkü bizim işimize bu yarıyor. Daha iyi uyuyoruz ve bu yüzden birbirimizden daha çok hoşlanıyoruz."

5. "Keşke eşimle onda gördüğüm potansiyel için değil de olduğu kişi için evlenseydim."

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Eşimin ailesiyle uğraşmanın ne kadar zor olacağını fark etmemiştim. Benimkinden farklı işleyen bir aileyle nasıl iletişim kuracağımı öğrenmem gerekti."

7. "Keşke birisi bana evliliğin dolaptaki sütün bozuk olduğunu iki tarafın da bilip yine de çöpe atmaması gibi saçma şeyler üzerine kavga etmek demek olduğunu söyleseydi."

8. "Kaka üzerine sandığınızdan daha fazla konuşuluyor."

9. "Keşke eşimin harcama alışkanlıklarını bilseydim. Evlendikten kısa süre sonra bütçemizin benim kontrolümde olması gerektiğini fark ettim, böylece ihtiyacımız olmayan şeylere para harcamazdı."

10. "Eşim kapıyı kapatmayı ya da bulaşıkları yıkamayı unutunca falan sırf aramız bozulmasın diye onun yerine bir şeyleri yapacağımı keşke bilseydim."

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Eşimin aklını okuyamayacağını bilseydim keşke. Nasıl hissettiğinizin belli olması eşinizin anladığı anlamına gelmiyor. Bilmesine ihtiyacınız olan şeyleri söyleyin eşinize."

12. "Her şeyi sürekli birlikte yapmak zorunda değilsiniz."

13. "Keşke yıllar geçtikçe eşimi daha ne kadar fazla seveceğimi bilseydim. Düğün günümüzde sevgimin olabileceği kadar büyük olduğunu düşünmüştüm. Yanılmışım."

14. "Evlilik sonrasının sıkıcı olabileceğini bilseydim keşke. Eşimle evlenmeden önce birlikte yaşıyorduk ve hemen çocuk sahibi olmadık. O yüzden bir süre heyecan verici hiçbir şey yokmuş gibi hissettirdi."

g.cz

15. "Sizi rahatsız eden her şey on kat etkili oluyor."

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. "Keşke soyadı değiştirmenin ne kadar zor bir şey olduğunu bilseydim."

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
549
259
193
113
112
110
81
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

Bu konuda en kral tespit : Kadınlar erkeğin evlenince alışkanlıklarının huyunun suyunun değişeceğini, erkekler ise kadının evlenince de tüm bunların aynı kal... Devamını Gör

Dilruba şenşakrak

Kadınlar da değişmez sadece erkeklerin değişeceğini düşünüp onunla evlenerek hata yapar 7 de neyse 70 de de odur. Ona göre evlenin

G.Lothlorien

#7 den sonrasını okumayacağım, gıcık aldım. Sen saçma sapan sebepten kavga edip duruyorsan, bunu evliliğe bok atarak kendini sorumluluktan sıyırma çabasına g... Devamını Gör

Tulpar Turaboğlu

Bunun birebir aynısı daha önce yapılmamış mıydı?