Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Evde Saç Boyama Ve Saç Bakımı

Evde Saç Boyama Ve Saç Bakımı

Emre Kayabal
25.11.2013 - 15:54

Evde Saç Boyama Ve Saç Bakımı

Yaz sonu saçlarımızı bakıma almak için en ideal zaman, mat, kırık ve boyası akmış bir saçla sonbahara girmek istemeyiz değil mi? Hadi o zaman işe koyulalım ve bu sonucu elde etmek için neler yaptığımıza bir bakalım. Sizde evde kendi saçınızı boyayabilir ve boya öncesi ve sonrası bakımı yapabilirsiniz. Evde saç boyama artık çok kolay hale geldi, yeter ki adımları doğru bir şekilde takip edin.

İlk adım Saçlarım ne durumda?

Saçlarım yıpranmış ve mat! Parlak ve canlı bir görünüşe sahip olmak istiyorum. Uçları kırık ve yıpranmış olduğundan saçlarımı boyarsam daha da yıpranacak! Saçlarımı boyanın yıpratıcı etkisinden korumak için bir hafta önceden bakım yapmaya başlıyorum. Haftada birkaç kez tatlı badem yağı, susam yağı ve lavanta yağından oluşan bakım kürü uyguluyorum. Zeytinyağı da ekleyebilirsiniz.

İkinci adım Ne renge boyamalıyım?

Doğru renk seçimi çok çok önemli. Bana en çok yakışacak renge karar vermeliyim; tenim ve kaşlarımla uyumlu olmalı. Buğday tenli biriyseniz kızıl, kestane, bakır gibi tonları, beyaz tenliyseniz küllü renkleri tercih edebilirsiniz. Ben asla vazgeçemediğim siyaha karar verdim çünkü bana en çok yakışan renk olduğunu düşünüyorum. Sizde sizi en iyi hissettiren ve en kullanışlı rengi tercih etmelisiniz.

Kaynak: http://www.guzelleselim.com/video/evd...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın