Görüş Bildir
Haberler
Eskişehir Sokaklarında Yarı Çıplak Ragbiciler

Eskişehir Sokaklarında Yarı Çıplak Ragbiciler

Fatih UZUN
10.01.2014 - 23:50
İçeriğin Devamı Aşağıda

Eskişehir Sokaklarında Yarı Çıplak Ragbiciler

Ragbi oyuncuları etkinliklerinin hiçbir siyasi yönünün olmadığını, neden yarı çıplak koştuklarını ileriki günlerde açıklayacaklarını söyledi.

Ragbi Erkekler Ligi’nde mücadele eden Eskişehir’deki ’222 Ragbi’ ile ‘Aqua Ragbi’ kulüplerinin 30′a yakın sporcusu akşam saatlerinde İki Eylül Caddesi Çarşı Tramvay durağı yanında toplandı. Altlarında şort, üstleri de çıplak olan sporcular kent merkezinde topluca koştu. Vatandaşlar yarı çıplak koşan sporcuları görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Ragbi takımları adına açıklamada bulunan Arda Akdağ, eksi 8 derece soğukta 30 kişilik sporcu grubuyla kent merkezinde yaklaşık 5 kilometre koştuklarını söyledi. Vatandaşların ilgisiyle karşılaştıklarını ve herkesin ‘Ragbiciler neden çıplak koştu?’ diye merak ettiğini ifade eden Arda Akdağ şöyle konuştu:

“Bu daha başlangıç. Yaptığımız etkinlikler ile Eskişehir halkını şaşırtmaya devam edeceğiz. Neden çıplak koştuğumuzu ise ileride yapacağımız etkinliklerin ardından açıklayacağız. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki yaptığımız bu etkinlik hiç bir siyasi yöne çekilmemeli, sadece spor ve ragbi adına toplanmış genç bir nüfusun sesidir.”

  • Zete
Kaynak: http://zete.com/2014/01/eskisehir-sok...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0