Görüş Bildir
Haberler
Eşcinseller Hakkında Söylenen İğrenç 12 Söz Ve Açıklamalı Cevapları!

Eşcinseller Hakkında Söylenen İğrenç 12 Söz Ve Açıklamalı Cevapları!

ÖnSöz

Normalde bu makale 1 2 hafta önce oluşturulmuştu ama yeni yayına alındı ve şu an gelen şehit haberleri ile kötü bir ana denk geldi, bu yüzden tüm şehitlerimize rahmet diliyor, sizlerden de tekrar özür diliyorum aynı zamana denk geldiği için. Yinede önyargısız bir şekilde okuyunuz. Mehmetciklerimizle hiçbir alakası ve kastı yoktur!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayatında şu ana kadar eşcinsel veya bisexüel görmemiş olanınız yoktur sanırım. Ve umarım hepiniz çocuğunuzun eşcinsel veya başka bir engelle doğma ihtimalinin var olduğunu biliyorlardır. Transeksuellerden daha sonra bahsedeceğim onları karıştırmayın. Belkide hepiniz görmüş olmanın yanında onlara karşı söylenen halsiyetsiz, kalp kırıcı, akıl ve mantık dışı, ayrımcı lafları duymuşsunuzdur. Hatta bu sözleri sarfeden kişi siz bile olabilirsiniz! Gelin şimdi o sarfedilen lafları, lafların saçma taraflarını ve aslında ne olduğunu görelim! ^^. Bu makale tamamen bilimsel araştırmalar ve makalelerden yardım alınarak hazırlanmıştır. Bu Arada; Eşcinsellik hormonel veya yetiştirilişle ilgili birşey değildir, hastalıklar listesinden 40 yıl önce çıkartılmıştır.

1. Vurdurmaya utanmıyor musun lan sen TOP?!

1. Vurdurmaya utanmıyor musun lan sen TOP?!

Belki de en çok söylenilen söz öbeklerinden birisi de bu. Vurdurmak gibi iğrenç bi kelimenin anlamını bilmeyenler için söyleyeyim; İlişkiye girmenin Cinsiyetçi ve iğrenç bir söylenişi. Genelde erkekler için sarfedilir. Cevabımızı da verelim; Vurdurmak(!) utanılcak bir şey olsaydı, annen seni doğurmaya utanırdı. Gerçi bu lafı sarfettiğini görse zaten utanırdı senden. Bu 'Hamile kadın sokağa çıkamaz ayıptır!' diyen zihniyetle aynı kafa yapısına sahip bir laftır ve doğal olarak yobaz ve cahil bir düşüncedir. Ayrıca her eşcinsel erkek vurduracak diye bir şey de yok, çünkü eşcinsellik sex değildir aşktır. Sex sadece aşkın meyvesidir. Her kız veya erkek vurdurmaz ;). Haberiniz ola vuran gayler de var aman onlara denk gelmeyin siz :)). Bu arada, vurdurmaktan utanmamız gerekiyorsa, sen de her gün abaza abaza kız aramandan, kız becerip bununla övünmeyi bırakıp kendinden utanman gerekir.

2. Baban da oğlum var diye seviniyordur!

2. Baban da oğlum var diye seviniyordur!

Eşcinsel olmayı erkeklikle karıştırmanıza mı kızıyım, babamın ataerkil olmamasına mı seviniyim.. Gayler 3 e ayrılır.

1)Pasif; Cinsel ilişkide 'kadın' rolünde olan, size göre vurduran gaylerdir. Sizin erkek olmamalarıyla suçladığınız kısım.

2)Aktif; Cinsel ilişkide 'erkek' rolünde olan, size göre 'adam' olan gaylerdir. Sizin karşılaşmaktan korktuğunuz kısım. Onlar daha kabul görürler nede olsa vurdurmuyorlar değil mi?!

3)Aktif-Pasif; Cinsel ilişkide her iki rolde de bulunabilen gaylerdir.

İlk olarak erkek eşcinsellerin hepsi erkektir çünkü onlar kendilerini erkek gibi hissederler. Evet pasif gayler de erkek gibi hissedeler. Kendini kadın gibi hissedenler gay değillerdir transeksuellerdir. Bundan daha sonra bahsedeceğim. Doğal olarak onlara kadın muamalesi yapmanız, köpeğe kedi muamelesi yapmanızdan farksızdır.

Ayrıca babam benim erkek olmama sevinip, kız olarak doğmama üzülecek yobazlıktaysa (Erkekleri Kadınlardan üstün gören zihniyete Ataerkil denir ve bu düşünce tarzı da ataerkildir.) bırakın hiç sevinmesin, çünkü o beni sevse ne sevmese ne yobaz olduktan sonra, kadınları hor gördükten sonra!

3. Dinsiz Kafir! Senin gibi ibneyi Cami'ye bile almazlar!

3. Dinsiz Kafir! Senin gibi ibneyi Cami'ye bile almazlar!

Güldüm :). Din, bilirsiniz, inançtır. Herkes müslüman olabilir, hristiyan olabilir, yahudi vb olabilir. Doğal olarak LGBT bireyler de müslüman olabilirlerdir hatta birsürü müslüman lgbt grupları var yurtdışında. Ha tabi dinsizlerimiz de var ama ona bakarsanız heteroseksuellerin de dinsizi var o zaman heterolar dinsizdir diyemeyiz değil mi? :). Ayrıca benim tanığım bazı lezbiyenler, Trans Kadınlar tesettürlüler. Evet! Dinlerine bağlılar! Çünkü dinlerine bağlı olmalarına engel birşey yoktur! Buna sonraki maddede değineceğim. Dediğim gibi türkü de amerikanı da siyahisi de japonu da LGBT si de müslüman veya dindar olabilir!

Bakınız Bir Blog;  http://gayislam.blogspot.com.tr/

4. Sen Allah Ve Kuran Tarafından Lanetlisin! Lut Kavmini Oku Sapkın Seni!

4. Sen Allah Ve Kuran Tarafından Lanetlisin! Lut Kavmini Oku Sapkın Seni!

İnanır mısınız bilmiyorum ama Kuranın Lut Kavmi hariç hiçbir bölümünde eşcinsellikten bahsedilmez, lanetlenmez veya kötülenmez. Lut kavmine gelicek olursak, resimde de gördüğünüz gibi. Lut kavminde her türlü kötü pis işler ve suçlar bulunuyordu (Günümüz dünyasından farkı yok ama :).). Bu suçlar arasında eşcinsel olmak, bakın olmak diyorum yoktu. Zorla eşcinsel ilişki vardı suç sayılan. Suç sayılmasının sebebi ise dediğim gibi zorla olması yani tecavüz kısmı. Bizi dinsizlikle sapkınlıkla suçlayan çok dindar insanlar Kuran-ı Kerim'i baştan sonra yalayıp yuttukları için bunu bilmeleri gerekir değil mi :)? Nede olsa siz çok dindarsınız ki başkalarının dinini sorgulayabiliyorsunuz. Kuranda transeksuel bireylerle ilgili hiçbirşey geçmez ama bizim çok dindar müslümanlarımız transları (bakın sex işçisi demiyorum) kötüleyip öldürüyorlar? İlginç! Hz. Muhammedin hadisleri var diyecek olursanız, madem hadislere göre hareket ediyorsunuz, hadislerin birisinde de der ki; eğer size kötülüğü öğütleyen bir hadisimi görürseniz, inanmayın ve derhal söyleni suçlayın! O yüzden bizi dinsizlikle ve günah ile suçlamayım. Günah olan tek şey anal ilişki olan livatadır ve erkek eşcinseller ilişkiye bu şekilde girer, ancak bu dünyada işlenen onca iğrenç günah varken iki kişi arasındaki bu küçük günaha takılıyosanız ahlakınızı kontrol edin. Ve illaha da din alimlerini dinliyeceğim diyorsanız, bu işten para kazanını değil, adam gibi, barışcıl insanları dinleyin derim. Her koyun kendi bacağından asılır.

Bakın bu sitede dindar lgbt insanlar için hazırlanmış bir blog; http://gayislam.blogspot.com.tr/

 http://gayislam.blogspot.com.tr/2009/03/hz-lutun-kavmi-kimler_30.html

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Neden normal olmak varken gidip ibne lezbiyen oluyorsun!?

5. Neden normal olmak varken gidip ibne lezbiyen oluyorsun!?

Hahay! :) Ayol valla gülüyorum her duyduğumda :). Öncelikle kendinize sorun, bir insan neden diğerlerinden farklı olmak istesin ki?

Tabiki 3 şey;

1-)Farklı olmak seçim olsa: Seçmez çünkü anormal ve zorluklarla dolu bir hayatı seçmek için beyinsiz olmak gerekir!

2-)Farklı doğabilir. Mesela zencilerin dışlandığı ve öldürüldüğü, köle yapıldığı bir tarihte zenci olarak doğmak. Sence adam salak mı da köle olmak için zenci olsun?

3-)Farklı olmak zorunda olduğu için istese de istemesede farklı olmayı seçmiştir.

Şimdi bu 3 maddeyi LGBT bireylere uygulayalım;

1-)Hiç bir akıllı insan bu devirde, homofobik bir ülkede, lgbt olmayı, yani öldürülmeyi, dışlanmayı, dövülmeyi, işsiz ve evsiz kalmayı seçmez! Ama gel gör ki hala insanların bilerek bunca kötü durumla iç içe olmayı seçtiğimizi düşünmeleri beni çıldırtıyor! Kim tek bacaklı, özürlü yada toplum tarafından dışlanan herhangi bir birey olmayı seçer? Evet hala engelli insanlar dışlanıyor.

2-)Akla en yatkın fikir bu. Çünkü gerek LGBT insanlardan dinlediklerimiz, gerek psikolog, doktordan dinlediklerimiz, gerek bilimin söylediği laflar bu şıkkı doğruluyor! Şimdi bazılarınız diyecektir Allah hiçkimseyi böyle iğrenç bir durumda yaratmaz, lanetlemiştir böylelerini! Diyecektir. Laneti konuşmuştuk, yaratmaya gelicek olursak. Allah tek bacaklı, zihinsel engelli, çift cinsiyetli, çift kafalı ve daha nice kötü durumlarda insanları yaratıyorsa, emin olun eşcinselleri de bu halde yaratması gayet muhtemel. Çünkü Allah insanları yaşamlarıyla sınar.  Koca dünyada bi normal olmayan biz mi varız bizi kim yarattı sanıyorsunuz?

3-)Kimsenin birisini eşcinsel 'olmaya' zorlayacağına sanmıyorum. Ha belki eşcinsel 'ilişki'ye zorlayabilir ama burdaki olmak değil sadece ilişki. Ama şöyle bi bakıcak olursak neredeyse bütün aile mahalle LGBT leri Hetero olmaya zorluyor. Ayrıca hetero olan birisini homo olmaya istediğiniz kadar zorlayın, yapamazsınız, aynı şekilde hiçbir lgbt yi de hetero yapamazsınız. Bunu ben değil psikologlar söylüyor. En fazla rol yaparlar. Ki ülkemizde Hetero rolü yapan LGBT bi hayli fazla. Onlar değil onları zorlayanlar utansınlar.

6. Adam mısın Karı mısın Belli Değil Lan! Tro kılıklı!

6. Adam mısın Karı mısın Belli Değil Lan! Tro kılıklı!

Bu laftaki cinsiyetçi sözlere mi yanayım, yoksa karşımdakinin hala gözlük kullanmamasına mı.. Bu başlık daha çok transeksüellere hitaben olmuş ama aslında Feminen Gayler ve Maskülen Lezbiyenler için yazdım. Eğer karşında gördüğün kişi uzun saçlı, makyajlı, feminen, narin biriyse kadındır! İllaha benim mi söylemem lazım! İster penisli bir kadın olsun, ister erkeksi bir kadın olsun. Kadındır. Eğer karşındaki kısa saçlı, maskülen, iri yapılı, kaslı ise erkektir! İster vajinası olsun, isterse kadınsı bir erkek olsun o erkektir. Eğer sen bunu gördüğün ve bildiğin halde hala bu soruyu soruyorsan ya çocukken iyi eğitim alamamışsın, yada bi göz doktoruna görünmen lazım! Feminen erkekler de vardır, maskülen kızlar da!

7. Asla İyi Bir İşin Olamayacak! Bir İşe Yaramazsın Sen! Anca Fahişe Olursun!

7. Asla İyi Bir İşin Olamayacak! Bir İşe Yaramazsın Sen! Anca Fahişe Olursun!

Arkamla güldüm. :^). Söylememe gerek yok sanırım. Dünyada birsürü ünlü eşcinsel iş adamları aktörler Yıldızlar var. Mesela resimde gördüğünüz adam 'Alan Turing'. Homofobik olduğunuzu yazmak ve göstermeniz için kullandığınız bilgisayarın mucidi :). Daha birsürü örnek var. Mesela IPhone kullanan homofobiklere de müjde! Elinizdeki telefonun yaratıcılarından biri de eşcinsel! :) ve daha niceleri. Bide Türkiye gibi ülkeler var. Özgür olmayan. Burda eşcinsel olduğunuz öğrenilirse büyük ihtimalle atılırsınız yada fazla çalışamazsınız. Sanırım o yüzden bu söz öbeğini aileler daha çok kullanıyor. Çünkü iyi iş sahibi bütün eşcinseller gizli eşcinseller. Çünkü açıklarlarsa işlerini ve mevkilerini kaybederler. Bu da demek oluyor ki görünür olmaya bilirler ama Türkiye'de sayıları az da değil :). Doğal olarak eşcinsel vb olmak iş sahibi olmanıza engel değil. Ama Türkiyedeyseniz saklamanız daha iyi olabilir.

8. Hiç Fiş Fişe, Priz Prize Girer Mi *MK

8. Hiç Fiş Fişe, Priz Prize Girer Mi *MK

:). Zaten fişi fişe prizi prize sokmuyoruz canım :) hahay ^^. Öncelike, kafanıza şunu sokun; Eşcinsellik sexten ibaret değildir. Nasıl siz birbirinizden hoşlanıyor, seviyor, aşık oluyorsanız bız de oluyoruz. Sex ayrı birşey başta da dediğim gibi aşkın sonunda gerçekleşen meyvesi. Aşksız yapılan sex ise zevk vermez sadece cinsel doyum sağlar. Sex dediğimiz şey, birşeyi birşeye sokmak değildir. Sevişmek de sexin içindedir, öpüşmek te, koklaşmakta. Eğer siz sex yaparken sadece sokup çıkarıyorsanız cinsel hayatınıza biraz renk katın derim çünkü sokup çıkarmayı başka şeylerle de yapabilirsiniz :)). O yüzden erkek erkeğe sex de mümkündür kadın kadına sex de. Ve her eşcinsel ilişkiye girmek zorunda değil.

9. Suç Sende Değil, Seni Taciz Edende!

9. Suç Sende Değil, Seni Taciz Edende!

En yanlış düşüncelerden birisi de budur maalesef :(. Şöyle söyleyeyim, bırak tacizi, çocuğunu homo olarak yetiştirsen de onu homo yapamazsın eğer öyle değilse. Yani tecavüze uğradığı için gay veya lezbiyen bu deme. Ha evet uğradığı için olan çok küçük bir kısım var evet ama bu kısım lgbt olarak değil, yalancı eşcinsellik olarak adlandırılıyor bilim dünyasında. Ve normal eşcinsellikten farklıdır. Normal eşcinseller eşcinsel olmalarından rahatsızlık duymazlar ve mutludurlar, ama yalancı eşcinseller yani sonradan eşcinsel olanlar bu durumdan mutsuzlardır ve rahatsızlık duyarlar ve eğer geç kalınmadıysa tedavi edilebilir biraz. Çünkü onlar heteroseksuellerdir ama tecavüz vb olay yüzünden kendilerini homo görürler ve bu durum rahatsızlık oluşturur. Ama biz zaten homo olduğumuz için bizde sorun yok :). Ama dediğim gibi çok küçük kısmını oluşturur o yüzden göz önüne fazla alınmaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Baban Adam Gibi Babalık Yapamadı Mı? Annen Çok Mu Baskındı?

10. Baban Adam Gibi Babalık Yapamadı Mı? Annen Çok Mu Baskındı?

Bir yanlış inanış, kulaktan dolma bilgi daha. Hayır. Babası olmayan çocukların eşcinsel olma ihtimali, olmama ihtimali kadardır. Yani bu durumun babalık veya annelik rolünün fazla olmasıyla bir alakası yok. Eşcinsel oladabilir olmayadabilir. Doğal olarak yetiştiriliş tarzının bir etkisi yoktur yukarıda da bahsettiğim gibi. Ha şimdi dersiniz sana mı inancaz diye, bana değil, gidin psikoloğa psikiyatriye, doktora, aynı cevabı yüzünüze yapıştırsın. Bunları ben değil bu konuda master yapmış uzman insanlar söylüyor ben sadece size aktarıyorum. Bilimsel kanıtlar yetiştiriliş tarzının etkisi olmadığı yönünde. Israrla inanmayacaksanız kusura bakmayın cahilsiniz ve hala dünya düz diyen amcadan farkınız yok.

11. Bence Sen Adam Gibi Bir Erkekle Beraber Olmadığından Kızlara Yöneldin, Gel Erkek Nasıl Mutlu Ediyormuş Gösteriyim Sana ;)

11. Bence Sen Adam Gibi Bir Erkekle Beraber Olmadığından Kızlara Yöneldin, Gel Erkek Nasıl Mutlu Ediyormuş Gösteriyim Sana ;)

Senin Erkekliğine :). Eşcinsellik cinsel doyumsuzluk değildir çünkü hormonel birşey değildir. Ayrıca eşcinsel olduğunu anlamak için cinsel ilişkiye girmiş olmanız gerekmiyor! Sen erkekten mi kızdan mı hoşlandığını anlamak için illaha cinsel ilişkiye mi giriyorsun? Hayır. O zaman saçmalama. Ha bide kendini hetero sanıp daha sonra hetero bi ilişkiye girip aslında hetero ilişkiden zevk almadığını hetero olmadığını anlayanlar var o başka.

12. Bu Yapılan Şey Doğaya Aykırı! Gerekli Hormonları Alıp Tedavi Edilebilen Bişey!

12. Bu Yapılan Şey Doğaya Aykırı! Gerekli Hormonları Alıp Tedavi Edilebilen Bişey!

Yaa öyle mi :). Çok merak ettim hangi bilimsel araştırma ve deneyleri yaptın, makaleleri okudun, psikolog ve endrokologlarla görüştün de bu fikre vardın :). Ben sana bişey diyim mi, senin bu saçma fikri ortaya atman için yapman gereken deneyler yaklaşık 40 50 yıl önce uzun uzun yapıldı ve bilim adamları deney sonuçlarından bu durumun hormonel olmadığı gerçeğini kanıtladı. Sen hala neyin kafasındasın? Eşcinsellik Tedavi Edilebilen Birşey Değildir! Ve hastalık listesinden 40 yıl önce çıkarılmıştır. Ayrıca; sana göre aykırı olan birşey, doğaya aykırı değildir çünkü sen doğanın çok minik bir parçasısın sadece. Doğaya aykırı olması için doğanın geneline aykırı olmalı. Ama o da ne? Eşcinsellik doğanın her bölümünde görülebilen, her hayvan türünde bulunan birşey! İşe bak sen, tüh yine yanıldın :). Ama homofobi sadece bir türe ait bir hastalık :) kim doğaya aykırı acaba?

Son Sözümü De Eklemek İstiyorum Homofobik Dostlarım İçin;

Ben homofobik değilim demeyin. Homofobik; Eşcinselleri Sevmeyen, onları haz etmeyen, nefret eden insanlardır. Yani homofobik olmak için saygısızlık yapmak gerekmiyor yani. Ben saygı duyuyorum demen seni ayrıştırmıyor. Saygı konusuna gelince;

Hiç bir insan birbirini sevmek zorunda değildir, ama saygı duymak zorundadır yoksa dünya bütünü bozulur. Şu anda dünya rayından çıkmış durumda farkındaysanız.. katliamlar vb hep saygısızlıktan doğuyor.

Sen bizi sevmek zorunda asla değilsin, yani böyle bir zorunluluğun yok, asla da olmayacak hiçbir zaman, zorlayan olursa o salaktır onunla iletişimini kes. Ama saygı duymak zorundasın, ha saygı duy denince yanlış anlama, yani bize ayrımcılık yapma diyoruz. Normal görmeyebilirsin bu saygısızlık değildir bu kişisel düşüncedir ve özgürsün bu konuda. Ama bize insan değilmişiz muamelesi yapman saygısızlık olur. Aynı şekilde şimdi yurt dışındaki insanlar müslümanları terörist görüyorlar. Öyle mi? Hayır. Ama terörist olanı da var fakat bu çok küçük bir kısım. Bu önyargıdır ve bu örnekten de göreceğin gibi ne kadar da kötü birşey! Bu yüzden lütfen siz de önyargılarınızı kırın çünkü önyargı zarar getirir. Biz sandığınız gibi sapık değiliz, abaza da değiliz, psikopat hiç değiliz. Biz sadece insanız. Sadece farklı bir cinsiyeti seviyoruz. Sevmek kötü birşey olsaydı aşklar doğmazdı :) Bana mesela zihinsel engelli insanlar çok komik gelir. Ama naparım, saygı duyarım. Nasıl ben o engelli bireye yüzüne karşı hahaha özürlü diye gülüp dalga geçmiyosam, beyinsiz diye hakaret etmiyorsam, sizin de bizim yüzüme karşı hahaha dönme, top diye dalga geçmemeniz, bize ibne diye hakaret etmemeniz lazım. Ancak saygı ile bu dünya daha iyi bir hal alır :) Hepinizi öpüyorum Lgbt ve homofobikler :) bidahaki yazımda trans bireyler için konuşacağım.. soran olursa Trans Kadınım..

Eğer karşıt fikriniz varsa lütfen bilimsel dayanaklarla ve makalelerle destekleyip yoruma atın, paylaşırım. Eğer kuru kuruya karşıt fikir yazacaksanız bırakın hiç yazıp kendinizi rezil etmeyin,

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
20
8
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mahsun G.

eşcinselliği tasvip etmiyorum ama bu dünya hepimizin, hepimizin insanca kardeşçe saygı ve sevgi içerisinde yaşaması gerektiğine inanıyorum. Ben nasıl kişisel... Devamını Gör

Ada Enki Germanotta

Bencede.. ama insanların beyni bu mesajı alamayacak kadar yobaz maalesef.

Yeliz Ege Unal

Bence escinsel insanlarin kendini engelli insanlarla es tutmasi yanlis bir benzetme .. Ne engelliler bana komik geliyor ne de escinsel insanlarin cinsel terc... Devamını Gör