Görüş Bildir
Haberler
Erkekler Seni Ne Kadar Seksi Buluyor?

etiket Erkekler Seni Ne Kadar Seksi Buluyor?

Erkeklerin seni ne kadar seksi bulduğunu söylüyoruz. Eğer sen de merak ediyorsan;

Haydi teste! 

1. Söyle bakalım, kız arkadaşlarınla mı aran daha iyi yoksa erkek arkadaşlarınla mı?

2. Peki kendine bir iç çamaşırı alacak olsan hangisi olurdu?

3. Peki bakkala dahi gitsen makyajını mutlaka yapar mısın?

4. Peki Yıldız ablamız gibi sen de sana seksi diyen erkekten ayrılır mısın?

4. Peki Yıldız ablamız gibi sen de sana seksi diyen erkekten ayrılır mısın?

5. Peki akşam yemeğine gidecek olsan hangisini tercih ederdin?

6. Ve son olarak, en çok sevdiğin aksesuarlardan birini seç bakalım.

Başa çıkılmaz bir seksilik!

Erkekler seni gördüklerinde ilk dediği şey “Ohaaa“ oluyor. Çünkü o kadar güzel ve seksisin ki etrafındaki herkesi etkin altına alıyorsun. Hem seksi hem zeki olunca da zaten sana hayran olmamak elde değil. Bir ortamda kendini göstermek için öyle fazla çaba harcamana gerek yok. Çünkü zaten en doğal halinle bile ışık saçıyorsun. Gerek mimiklerin gerek kendine öz güvenin gerekse mizah anlayışın tam da erkekleri etkileyecek cinsten bir seksilik. Onlar da tam olarak böyle düşünüyor. Bunun farkındasın ama mütevazı olmaktan da kendini alamıyorsun. Bu durum sana ayrı bir hava katıyor. Bir erkeğin sana ulaşması için gerçekten çok düşünmesi gerekiyor. Çünkü öyle herkesi hayatına alacak bir karakter değilsin. Zaten herkes bunun farkında. Sende inanılmaz bir şey var. Sana ayrı bir seksilik katıyor! Sadece erkeklerin değil kadınların da ilgisini çekiyorsun. Hatta seninle aynı ortamda bulunan kadınlar içten içe seni kıskanıyorlar. Anlayacağın seksiliğin ile başa bela! Çünkü farkında olmadan onları geri planda bırakıyorsun. Bu da onların sinirini bozuyor. Anlayacağın erkekler senin seksiliğin hakkında ulaşılmaz bir seksiliğe sahip olduğunu düşünüyor.

Gizemli ve tahrik edici bir seksilik!

Sen gerçekten inanılmaz bir albeniye sahipsin. Nasıl denir bilmiyoruz ama resmen erkekleri tahrik ediyorsun. Bu nasıl bir seksilik? Gerek fiziğin, gerek gülüşün, gerek tavırların... Bunların hepsinde ayrı bir çekicilik var. Kendi fiziğinin farkındasın ve tarzını çok iyi kullanıyorsun. Kendine her zaman yakışan kıyafetler giymeyi, modayı takip etmeyi çok iyi biliyorsun. Bu dışarıdan kendine inanılmaz bir özgüvenin olduğunu gösteriyor. Ne kadar soğukkanlı bir insan olarak gözüksen de aslında yakından inanılmaz samimi bir insansın. İnsanlar sana ulaşmak için deli oluyor!  Bunu seni tanıdıklarında fark ediyorlar. Bu özelliğinle resmen sana aşık oluyorlar. Çünkü sen de biliyorsun ki erkekler gizemi severler. Eee bu gizem sana seksilik katıyor tabii. Senin bu gizemli yanını keşfetmek istiyorlar. Ama senin için öyle kolay değil. Hayatına alacağın insanları genelde çok dikkatli seçersin. Her zaman mantığınla hareket etmeye çalışırsın. O yüzden erkekler senin için gizemli ve tahrik edici bir seksiliğe sahip olduğunu düşünüyorlar.

Sen resmen afetsin!

İnanılmaz bir seksiliğe sahipsin. Bakışların ile insanları etkin altına alan ve her istediğini yaptırabilen bir özelliğe sahipsin. Bu bakışlarının yanında senin o gülüşün yok mu? İnsanı resmen hayata tekrar tekrar bağlıyor. Zaten fiziğine diyecek bir şey bulamıyoruz! İlla seksi olmak için çok zayıf olmana gerek yok. Bir kadın her türlü seksi olabilir. Gerek giyim tarzı gerek bakışları gerek gülümsemesiyle... Anlayacağın karşındaki insan seni hayranlıkla izliyor. Tatlı dilli oluşun fakat yeri geldiğinde insanlara sert bir şekilde cevabını veren yapın da seni çok çekici yapıyor. Tarzına zaten diyecek sözümüz yok. Her halinle mükemmel olmayı başarabilen, nadir insanlardansın. Gerçekten çekiciliğin gözlerimizi kamaştırıyor! Bu da erkeklerin senin hakkında ne kadar seksi olduğunu düşünmene yetiyor bile. Gerçekten inanılmazsın!

7. Sende resmen şeytan tüyü var!

Her şeyi bir kenara bırakıp burada seni konuşacağız! Bu endam bu çekicilik nereden geliyor? Bazı insanlar fiziği ya da güzelliği ile çekici olur. Ama sen tüm bunların yanında, tavırların ile de insanları etkin altına alabiliyorsun. Hele o kendine olan güvenin yok mu?İşte bu sana inanılmaz bir seksilik katıyor. Erkekler senin bu duruşuna içten içe bayılıyor. İnsanları hafif korkutan ama sevimli de olan bir yapın var. Bu insanlara senin tahmin edebileceğinden çok daha çekici geliyor. Her zaman bakımlı olmaya çalışıyor ve dikkatleri üzerine çekiyorsun. Senin ekstra bir şey yapmana hiçbir zaman gerek yok. Doğal halinle bile insanların gözünde oldukça çekici ve seksi görünüyorsun. Anlatsana ya nasıl bu kadar mükemmel olabiliyorsun? Çünkü böyle olmak her kadının harcı değil. Sende resmen şeytan tüyü var! Erkekler senin bu haline resmen bayılıyorlar. Senin gibi bir kadını seksi bulmamak elde mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
711
421
259
63
35
21
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nazan

Sen resmen afetsin! vay anam vay

derttenalevaldm1

Gizemli ve tahrik edici bir seksilik! Ve ben tesettürlüyüm 😂😂😂

xxxhephaestus

sen resmen afetsin, diyo. onedionun göbeğimden haberi yok sanırım....