Görüş Bildir
Haberler
Erkan Petekkaya'dan İlginç Oy Açıklaması

Erkan Petekkaya'dan İlginç Oy Açıklaması

Meltem Sevim
18.01.2014 - 18:31

Erkan Petekkaya'dan İlginç Oy Açıklaması

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya dün akşam Okan Bayülgen'in programına katıldı.

Okan Bayülgen'in sunduğu Makina Kafa programında ilginç bir gece yaşandı. Özellikle programa konuk olan Erkan Petekkaya'nın oy açıklamaları dikkat çekti.

ABİ BU ADAMLAR OY VERİYOR

Makina Kafa'da Türk televizyonlarında yayınalanan evlilik programlarında ve kadınlara yönelik programlarda yaşanan komik hadiseler gündemdi. Erkan Petekkaya'nın ise o programlara katılan insanlar hakkında kullandığı ifadeler tepki çekiciydi. Petekkaya kadın ve evlilik programlarına katılanlar için 'Abi bu adamlar oy veriyor' ifadelerini kullandı.

Erkan Petekkaya'nın bu ifadeleri akıllara Aysun Kayacı'nın 'Dağdaki çoban'la benim oyum eşit mesela. Niye? Hiç vergisini vermeyen biriyle niye benim oyum eşit. O benim kadar duyarlı benim kadar sorumluluk sahibi bir şekilde yaklaşıyor mu acaba' ifadelerini akıllara getirdi.

Bu konuşmanın ardından Okan Bayülgen'in programında yeralan 'Geçmişini Silemezsin' bölümü ekranlara geldi. Bu bölümde Erkan Petekkaya'nın 'Abi bu adamlar oy veriyor' dediği insanların katıldığı ve izlediği ' Sabah Şekerleri' adlı kadın programında sunuculuk yapıp dans etmeye çalıştığı görüntüler vardı.

En Son Haber

Kaynak: http://ensonhaber.com/erkan-petekkaya...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?